Tommy Lee:

Drakk syv liter vodka daglig: - Sinnsykt

Rockestjernen Tommy Lee kommer med en fuktig avsløring i et nytt intervju.

ELLEVILL AVSLØRING: I et nytt intervju røper rockestjernen Tommy Lee at han har drukket ekstreme mengder vodka daglig. Her er han med Pamela Anderson i London i 1995. De to var gift fra 1995 til 1998. Foto: REX/ NTB
ELLEVILL AVSLØRING: I et nytt intervju røper rockestjernen Tommy Lee at han har drukket ekstreme mengder vodka daglig. Her er han med Pamela Anderson i London i 1995. De to var gift fra 1995 til 1998. Foto: REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at Mötley Crüe-trommeslageren Tommy Lee (58) har levd et utsvevende og fuktig liv med alkohol og dop som de sentrale ingrediensene.

58-åringen, som har vært gift både med Heather Locklear (59) og Pamela Anderson (53), har flere ganger snakket ærlig om sitt rusmisbruk, og i et nylig intervju med Yahoo Entertainment snakker han nok en gang ut om forholdet til flasken.

Og det er mildt sagt oppsiktsvekkende opplysninger Lee kommer med. I intervjuet hevder han nemlig at han i en periode har drukket hele syv liter vodka om dagen.

ALLTID EDRU: En av årets «Paradise Hotel»-deltagere, Grunde Myhre, forteller om hvorfor han holder seg unna alkohol, også inne på hotellet. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Lee er for tiden aktuell med sitt første soloalbum på 15 år. Men etter den forrige turneen med Mötley Crüe, innrømmer 58-åringen at han nesten ikke gjorde noe som helst i et helt år - utenom å drikke. Drikkingen skal ha vært så heftig at kona Brittany Furlan (34) fryktet for livet hans.

BEKYMRET: Tommy Lees kone Brittany Furlan skal ha reagert på at ektemannen drakk ekstreme mengder vodka hver dag. Foto:Matt Winkelmeyer / AFP / NTB
BEKYMRET: Tommy Lees kone Brittany Furlan skal ha reagert på at ektemannen drakk ekstreme mengder vodka hver dag. Foto:Matt Winkelmeyer / AFP / NTB Vis mer

- Galskap

- Det var galskap. Jeg mener, jeg har vært edru i fire år, og jeg har vært litt av og på en god stund, sier 58-åringen i intervjuet, og forklarer at han etter hvert mistet kontrollen.

- Jeg merket det ikke før mot slutten, da tenkte jeg: «dude, nå må jeg stoppe. Dette er helt sinnssykt». Altså, jeg drakk av kjedsomhet. Jeg våknet og lagde meg en drink full av vodka, med noen dråper tranebær eller lemonade, sier han i intervjuet, og fortsetter:

- Jeg drakk to gallons (en gallon tilsvarer 3, 7 liter (journ.anm.) [ …], de med store håndtak, om dagen. Det er helt sinnssykt. Jeg innså at «dude, du drikker såpass mye at du sannsynligvis kan dø», sier trommisen videre.

Kona oppmuntret Lee til å søke profesjonell hjelp, og etter hvert la han seg inn til avrusning. Nå har han snart ikke drukket på et helt år.

SNAKKER UT: Lars Monsen åpner seg om alkoholforbruket i denne ukas Lindmo. Video: NRK Vis mer

Gift for fjerde gang

Mye tyder på at Tommy Lee nå har det langt bedre enn før, og det er i hvert fall ingenting å utsette på kjærlighetsfronten. Rockestjernen overrasket stort da han giftet seg 24 år yngre Brittany Furlan på selveste valentinsdagen i fjor.

«Det er offisielt!!! Vi er gift!!! Mr & Mrs Lee YAHOOOO», skrev Furlan på Instagram etter det overraskende giftermålet.

De ble et par i 2017.

Dette er Furlans første ekteskap, mens Lee er en dreven brudgom. Rockestjernen har nemlig vært gift hele tre ganger tidligere.

SUPERPAR: Tommy Lee og Pamela Andersen var et par i flere år, men skiltes i 1998. De har to sønner sammen. Her er de i 1995. Foto: Alan Davidson / Shutterstock / NTB
SUPERPAR: Tommy Lee og Pamela Andersen var et par i flere år, men skiltes i 1998. De har to sønner sammen. Her er de i 1995. Foto: Alan Davidson / Shutterstock / NTB Vis mer

Hans første ekteskap var med Playboy-modellen Elaine Starchuk (56), før han i 1986 giftet seg med den amerikanske skuespilleren Heather Locklear.

FØRSTE DATE: Ole Johannes er en av daterne i TV Norges program "Første Date". Nå avslører han hvordan det egentlig er i programmet. Vis mer

Hans mest skandaleombruste ekteskap var derimot med Pamela Anderson, mest kjent fra «Baywatch». Paret giftet seg i 1995, bare fire dager etter at de møtte hverandre.

Paret fikk to sønner sammen, Brandon Thomas (24) og Dylan Jagger (22), før de til slutt skilte seg i 1998.

LES OGSÅ: Kjendissønnen har gjort alt for å skjerme seg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer