Drakk seg nesten i hjel

- Jeg hadde et dødsønske, det var fullstendig galskap, sier Gerard Butler.

<strong>NÆR DØDEN:</strong> Gerard Butler drakk seg stupfull hver natt i 20-årene og innrømmer at han var nær ved å dø.  Foto: All Over Press
NÆR DØDEN: Gerard Butler drakk seg stupfull hver natt i 20-årene og innrømmer at han var nær ved å dø. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Gerard Butler (42) er en av verdens mest suksessfulle skuespillere og ettertraktede ungkarer. Han dater svært vakre kvinner, og lever et luksuriøst ungkarsliv i Los Angeles. Men livet var ikke alltid like rosenrødt for den skottske skuespilleren.

I 20-årene var Butler nær ved å drikke seg i hjel. Kjekkasen var lærling i et advokatfirma i Edinburgh og brukte mye av fritiden til å drikke til han mistet bevisstheten.

- Jeg gikk fra å være en 16-åring som nesten ikke kunne vente med å starte på livet til en 22-åring som ikke brydde seg om han døde i søvne, sier skuespilleren til magasinet The Red Bulletin.

Hans farlige alkoholvaner førte til at kjekkasen fikk sparken fra advokatfirmaet.

- Jeg pleide å drikke til jeg ikke husket noe. Jeg hadde et dødsønske, det var fullstendig galskap.

Vendepunktet kom da skotten flyttet til London og møtte en eks-kjæreste som jobbet med casting. Hun skaffet Butler hans første skuespillerjobb i et teater.

42-åringen ble oppdaget og resten er filmhistorie. I dag er Gerard kanskje mest kjent for rollene i «Phantom of the Opera», «PS, I love you» og «300». Han har sluttet å drikke og lever glade dager i Hollywood.

- Jeg drakk alltid til jeg stupte, men jeg savner det ikke i dag. Det virker som jeg ikke har drukket i hele mitt liv. Etter hvert mister man usikkerheten som ofte får folk til å begynne å drikke. I dag er jeg en singel, suksessfull skottsk skuespiller i en by full av vakre kvinner, og jeg innrømmer at jeg har den beste tiden i mitt liv.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Døden nær etter surfeulykke  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer