Drakk seg fulle under TV-innspilling

Den norske programlederduoen Alexander Nyhagen og Fridtjof Nilsens vin-fest ble for sterk kost for TVNorge. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I TVNorge-serien «Damene først» hjelper programlederne Alexander Nyhagen og Fridtjof Nilsen menn som vil ha hjelp til å kvitte seg med uvaner som irriterer kjærestene deres.

Men da duoen skulle filme en scene hvor de prøver å lære seg hvordan man kan fremstå som en vinkjenner, selv om man egentlig ikke er det, gikk ikke alt etter planen.

I løpet av opptakene hjemme i Alexanders leilighet, ble de to så fulle at opptakene ble klippet ut av TV-serien.

De to programlederne bekrefter at de ble kraftig beruset på opptakene - som du nå kan se eksklusivt hos Seoghør.no.

- Vi drakk vel fire flasker vin på 20 minutter, og de to første gikk vel unna på kun sju minutter. Jeg tror aldri jeg har vært så full i 15-tiden på en hverdag. Da samboeren min kom hjem fra jobb kl 17, var vi helt borte. Hun ble ikke så veldig begeistret, sier Alexander.

- Kamerafolkene skjønte vel raskt at det bare var å pakke sammen, så de lot oss sitte igjen og drikke, legger Fridtjof til.

Begge to sier de aldri har vært ute på en lignende «dagfyll» før, og tror det kan bli lenge til neste gang.

- Jeg la meg klokken 20 den dagen, tror jeg, og sov lenge dagen etter. Men heldigvis følte jeg meg ganske fin dagen etterpå, sier Fridtjof.

- Jeg var dårlig i en uke etterpå, og tror aldri jeg har vært så fyllesyk. Det frister ikke til gjentagelse, sier Alexander til Seoghør.no.

«Damene først» ser du på TVNorge torsdager kl 20.30. Finn ditt favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: La ut kontaktannonse hos FINN

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer