Ed Sheeran:

Drakk seg full og slo Justin Bieber med en golfkølle

Ed Sheeran snakker ut om stuntet som gikk helt galt.

UHELDIG: Ed Sheeran klarte å slå til Justin Bieber i ansiktet med en golfkølle. Det melder han selv i et nytt intervju. Foto: NTB scanpix
UHELDIG: Ed Sheeran klarte å slå til Justin Bieber i ansiktet med en golfkølle. Det melder han selv i et nytt intervju. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Musiker Ed Sheeran (26) har hatt en kometkarriere siden albumdebuten i 2011. Har har turnert verden flere ganger, solgt millioner av plater og laget filmmusikk. Stjernen har også besøkt Norge, og har en solid fanbase her hjemme.

Det samme har popvidunderet Justin Bieber (23). Han har flerfoldige ganger skapt kaos under sine besøk i Oslo, og skal til sommeren spille i Stavanger.

Sheeran, som er på fornavn med flere av verdens største musikere, er åpen om at han og Bieber ofte henger sammen. Da de to dro på fylla i Japan gikk det likevel over styr for de to stjernene. På en golfbane kunne det faktisk ha gått skikkelig galt.

Slo ned popidolet

I et stort intervju i The Guardian, i forbindelse med lanseringen av artistens tredje soloalbum, snakker 26-åringen om hendelsen med Bieber. De var begge to på tur til Japan, og bestemte seg til å ta en tur ut på livet. 23-åringen drakk vann, mens Sheeran bestemte seg for å gå fullt ut.

- Vi var i Japan, og var ute på en lokal bar. Han drakk vann og jeg ble drita. Etter det dro vi på en golfbane, og han la seg på bakken og satte en golfball i munnen sin. Han ba meg da om å skyte den ut av munnen hans, forteller han i intervjuet.

Sheeran bestemte seg for å ta skuddet, men det gikk ikke helt etter planen. Han hørte et høyt dunk, og fikk øye på Biebers sikkerhetsvakt som stirret sjokkert på ham.

- Jeg hadde klint til Justin Biebers kinn med en golfkølle. Det var et skikkelig «hva i helvete»-øyeblikk, forteller han.

Han forteller ikke hvordan det sto til med Bieber etter den skumle hendelsen, men basert på at den 23 år gamle popstjernen fortsatt lager musikk og reiser verden rundt, gikk det trolig bra.

DANSE-BATTLE: De norske jentene begynte å danse da de så danserne til Justin Bieber. Da fikk de en humoristisk kommentar fra superstjernen. Video: Privat Vis mer Vis mer

Fikk sverd i ansiktet

Dette er ikke den eneste gangen Sheeran har vært involvert i uheldige, voldelige hendelser.

Prinsesse Beatrice (28) har flere ganger sett sin bestemor, dronning Elizabeth gjøre engelskmenn til riddere ved å berøre dem på skulderen med et seremonielt sverd.

COMEBACK: Justin Bieber er tilbake på Instagram etter mange måneders stillhet. Det ble gjort ved å dele en reklamefilm han er med i. Reklamefilmen skal vises under søndagens Super Bowl. Video: T-Mobile Vis mer

Men da hun selv prøvde seg på det samme under en kjendisfest i sin far prins Andrews hjem Royal Lodge i Windsor, gikk alt galt. Prinsessa skulle gjøre James Blunt til ridder da ulykken skjedde.

Da hun løftet sverdet bak over for å beære «You're beautiful»-sangen, skal hun ikke ha vært klar over at hans popkollega Ed Sheeran stod bak henne. Det resulterte i at Sheeran ble stukket i ansiktet av prinsessa.

Han fikk et arr i ansiktet etter hendelsen, som han selv prøvde å bortforklare som et fall i bakken.

- Jeg aner ikke hvordan dette ble kjent, fordi det var ikke spesielt mange der da det skjedde. Jeg hadde et stort sår i ansiktet mitt i to uker etter, og fortalte folk at jeg hadde falt. Så kom plutselig sannheten ut, fortalte han i BBC-programmet «One Talk Show» ifølge People.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer