<strong>UTE PÅ BYEN:</strong> Modellen Nicola McLean (t.h.) sier hun ikke visste at hun var gravid da hun i februar dro på en fuktig bytur i London med venninnen Natasha Giggs. Foto: All Over
UTE PÅ BYEN: Modellen Nicola McLean (t.h.) sier hun ikke visste at hun var gravid da hun i februar dro på en fuktig bytur i London med venninnen Natasha Giggs. Foto: All Over Vis mer

Drakk seg full med barn i magen

Nå ber modellen Nicola McLean om unnskyldning.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske glamourmodellen og TV-stjernen Nicola McLean (30) og hennes ektemann Tom Williams kan glede seg til å bli foreldre for tredje gang, etter at hun nylig oppdaget at hun er seks uker på vei med en sønn eller datter.

Men babygleden ble rask fulgt av sjokk, da Nicola innså at hun i februar var på en fuktig bytur i London sammen med glamourmodellvenninnen Natasha Giggs, mens hun hadde barn i magen.

McLean - som har blitt kjendis i Storbritannia etter å ha vært med realityprogram som «I'm A Celebrity, Get Me out of here!» og «Celebrity Big Brother» - sier til bladet OK! at hun ikke hadde noen aning om at hun var gravid, da hun dro på byen.

- Jeg visste ikke at jeg var gravid. Nå som jeg vet det, kommer det ikke på tale å drikke. Jeg vil ikke risikere mitt barns helse, sier hun til bladet ifølge Daily Mail.

Tidligere denne måneden vakte den gravide popartisten Stacey Solomon oppsikt, da hun ble avbildet i avisen People, mens hun røyket flere sigaretter.

Nicola McLean sier hun aldri vil gjøre det samme som Solomon.

- Jeg kjenner til farene ved å drikke og røyke mens man er gravid. Før var jeg avhengig av slanking, men i det øyeblikket jeg ble gravid, sluttet jeg. Jeg vil ikke at mitt barn ikke skal få nok mat, bare fordi jeg skal holde meg slank, det er idiotisk, sier hun til Daily Mail.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gravid popstjerne røyket flere om dagen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer