Kendra Wilkinson:

Drakk seg full kort tid etter skilsmissen

Delte bilde av seg selv med tequila-shot hjemme i sofaen.

FULL: Kendra Wilkinson delte et bildet av seg selv på Instagram mens hun tar seg en slurk av det som angivelig er tequila. Foto: NTB Scanpix, Instagram.
FULL: Kendra Wilkinson delte et bildet av seg selv på Instagram mens hun tar seg en slurk av det som angivelig er tequila. Foto: NTB Scanpix, Instagram. Vis mer

(Se og Hør): Forrige uke ble det kjent at «The Girls Next Door»-Kendra Wilkinson (32), som bodde på Playboy Mansion fra 2004 til 2008 og var en av Hugh Hefners tre kjærester, skilte seg fra ektemannen Hank Baskett (35).

Få dager etter deler 32-åringen et innlegg på bildedelingstjenesten Instagram, der hun skåler med fansen.

- Lol, full kanin-spiller, skriver Kendra til bildet, der hun tar en slurk av et tequila-glass iført hodetelefoner og en spillkontroll.

SKÅL: Kendra Wilkinson skåler med fansen mens hun spiller videospill kort tid etter skilsmissen. Foto: Skjermdump Instagram.
SKÅL: Kendra Wilkinson skåler med fansen mens hun spiller videospill kort tid etter skilsmissen. Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer

Ifølge hennes Instagram-historie tidligere den dagen tilbrakte hun først tid med hennes datter Alijah (3), før hun golfet med sin venn Jon Lovitz.

Emosjonell

Fredag forrige uke annonserte Kendra skilsmissen gjennom en emosjonell Instagram-historie.

- Dette er den siste dagen jeg er gift med denne vakre mannen. Jeg kommer alltid til å elske Hank, og å være åpen, men nå må vi gå våre egne veier, skrev stjernen og fortsatte:

- Jeg er veldig lei meg og knust, fordi jeg trodde det skulle vare evig. Det er derfor jeg sa ja, men dessverre har for mye frykt kommet i veien, skrev hun ærlig.

Hun skrev videre at de to er gode foreldre, og at de kommer til å tilbringe mye tid sammen for barnas del. Hun avslørte også at det ikke er noe ondt blod mellom de to. I fremtiden ønsker hun å se eksmannen smile igjen:

- Jeg vil se ham glad igjen. Jeg savner det, skrev hun.

Hintet om skilsmisse

Bekreftelsen fra Kendra kom etter at en rykteflom rundt forholdet hadde versert, og forrige uke fyrte Kendra selv opp på Instagram.

Gjennom om en rekke videoer snakket hun vagt og usammenhengende om forholdet til Hank.

Saken fortsetter under:

SKANDALE: Hank var angivelig utro mot Kendra da hun i 2014 var gravid i åttende måned med deres andre barn. Chris Pizzello / INVISION
SKANDALE: Hank var angivelig utro mot Kendra da hun i 2014 var gravid i åttende måned med deres andre barn. Chris Pizzello / INVISION Vis mer

Gråtende til kameraet fortalte «The Girls Next Door»-stjernen at hun var redd for tiden fremover, men måtte være sterk for sine to barn.

«Ti år. Jeg gjorde alt jeg kunne. Det var ikke bra nok. Jeg vil alltid elske ham og hjertet mitt vil alltid være åpent for han. Jeg trodde på «for alltid», det gjorde jeg virkelig. Jeg er så redd, men jeg må være sterk for barna mine», fortalte hun.

Var utro

I 2014 gikk ekteparet gjennom en vanskelig tid da det ble kjent at Hank skal ha vært utro mens Kendra gikk gravid med datteren Alijah.

Nettstedet RadarOnline.com skrev den gang at realitystjernen reagerte med å skylle gifteringen ned i toalettet da hun fant ut om mannens sidesprang.

- Hun flippet ut. Hun slo i veggene, kastet bryllupsbildene i svømmebassenget og kastet gifteringen ned i do. Hun var ekstremt sint, fortalte en kilde til nettstedet.

Kendra fant ut om utroskapen da hun oppdaget et mistenkelig trekk fra Hanks kredittkort. Mange trodde den gang at utroskapet skulle føre til skilsmisse, men paret holdt sammen - til nå.

Delte video av seg selv full

Kendra er imidlertid ikke den eneste Hollywood-stjernen som har delt videoer på Instagram som har vakt oppsikt.

Mandag delte nemlig skuespillerstjernen Jennifer Garner (45) en video av seg selv full der hun viser innholdet i en av veskene sine.

- I dagens episode av «Hva er det i vesken min?» utforsker vi dypet i min favorittveske, skriver hun til videoen med emneknaggen #ihadsomewine, eller «jeg har drukket litt vin», som det betyr på norsk.

- Folk spør meg: «Er du alltid så organisert?» Nei, det er jeg ikke, sier hun i videoen og ler.

Skilt

I likhet med Kendra har også Jennifer nylig gått gjennom en skilsmisse.

Helt siden skuespiller-paret Ben Affleck (45) og Jennifer Garner annonserte at de skulle skilles i 2015 har eks-paret prøvd å redde ekteskapet, men i april i fjor ble skilsmissepapirene offisielt signert.

Bruddet bekreftet Batman-stjernen og Garner selv dagen etter deres 10-års-bryllupsdag.

«Etter nøye vurdering har vi tatt den vanskelige beslutningen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen», skrev hun.

I mai i fjor avslørte People at Ben flytter fra Jennifer og barna etter å ha bodd i gjestehuset til hjemmet deres i nærmere to år.

Ifølge en kilde nær duoen har det vært det beste for barna. Han flyttet imidlertid ikke langt.

- De vil være sikre på at barna har det bra. Han flytter veldig nært, og det er som de alltid har sagt: Barna er det viktigste oppi alt.

Sammen har de barna Violet (12), Seraphina (9) og Samuel (6).

LES OGSÅ: - Hun har født i all hemmelighet