DRAKK OPP PENGENE: Christine hadde egentlig planer om å dra på ferie til India, men drakk heller opp sparepengene på homsebar.  Foto: NRK
DRAKK OPP PENGENE: Christine hadde egentlig planer om å dra på ferie til India, men drakk heller opp sparepengene på homsebar. Foto: NRKVis mer

Drakk opp sparepenger på homsebar

Christine Koht sparte penger til India-tur, men brukte de på noe helt annet.

SEHER.NO: NRK-komiker Sigrid Bonde Tusvik (28), kjent blant annet som småkinky Sienna i P3TVs parodiserie "Coming Up", er i disse dager aktuell med boken "Noe med media".

Her har humordronningen intervjuet kjente og ukjente mennesker som jobber innen feltet om dere forhold til jobben, samt hvordan de fikk den.

En av dem Tusvik da har snakket med er hennes frittalende og godt kjente komikerkollega Christine Koht (41), som også jobber som programleder og spaltist.

I boken forteller Koht at hun opprinnelig hadde planer om å bli tannlege, og senere drømte om å bli ernæringsfysolog.

Og på vei mot en jobb i mediaverdenen, var Koht innom flere ulike yrker, blant annet jobbet hun som telefonvekker for televerket og sparte penger til tur til India.

Men pengene som skulle gå til drømmereisen endte opp med å bli brukt på noe helt annet...

"Jeg brukte alle pengene på en helg på Metropol (det eneste homsedisco i Oslo i 1987). Jeg spanderte drinker på alle. Så da var de pengene jeg hadde spart i et halvt år brukt opp", forteller komikeren i boken.

Men historien endte ikke der for Christine, som så ble kastet ut hjemmefra fordi moren ikke likte stilen hennes.

"Mamma likte ikke stilen min - hun synes jeg var rotete og altfor frikete. Jeg hadde en bukse hvor jeg hadde skrevet "PUL STATEN". Det var dråpen", skriver Koht.

Men etter mye om og men endte komikeren tilslutt i media, og innrømmer at hun nå trives veldig godt:

"Den morsomste jobben er den jeg har nå. Det er deilig å jobbe, tjene penger på å være meg selv og bestemme selv. Det siste er det aller gøyeste - jeg kan gjøre som jeg vil".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Koht følte seg pervers!