Drakk i tre døgn og badet naken

Kate Moss feiret nyttår med fyllekule.

PARTYLØVER: Kate Moss og ektemannen Jamie Hince festet og drakk tre døgn i strekk, da de feiret nyttårsaften på Jamaica.  Foto: All Over Press
PARTYLØVER: Kate Moss og ektemannen Jamie Hince festet og drakk tre døgn i strekk, da de feiret nyttårsaften på Jamaica. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Supermodellen Kate Moss (37) er kjent for aldri å si nei til en fest, og legger ingen demper på partylivet selv om hun giftet seg med kjæresten Jamie Hince (43) i sommer.

Nyttårsaften feiret Moss sammen med stjernevenner på Jamaica. Her nøyde hun seg ikke med én festkveld, men drakk like godt i tre døgn!

- Kate har mer energi enn noen gang, og hun og mannen har levd det gode liv i en strandvilla, sier en kilde til The Sun.


Kate startet nyttårsaften på stranden, der hun og vennene hørte på et lokalt band. Senere hoppet modellen opp på scenen, der hun sang flere Blondie-låter, til stor glede for vennene.

Moss fikk blant annet selskap av skuespilleren Grace Jones og tvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen.  Etter klokken tolv skal Kate ha overbevist vennene om å nakenbade på stranden.

- Kate kysset Jamie og så Grace. Senere kastet de klærne da de badet, sier kilden.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tok nakenbilde av eks-kjæresten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer