NYTTÅRSFEST: Jay-Z feiret nyttårsaften med stil i New York. Foto: Stella Pictures
NYTTÅRSFEST: Jay-Z feiret nyttårsaften med stil i New York. Foto: Stella PicturesVis mer

Drakk for 2,2 millioner kroner på nyttårsaften

Jay-Z feiret det nye året med en ekstravagant champagnefest.

SEOGHØR.NO:  Beyonces ektemann Jay-Z (43) feiret nyttårsaften med stil. Rapperen var på scenen sammen med Chris Martin (35) og andre venner i New York der de underholdt et fullsatt Barclays Center, melder The Sun.

Gjestene i salen inkluderte blant annet Gwyneth Paltrow (40) og Beyonce (31), men hverken de eller de andre tilskuerene trengte å stå i kø i baren. Den var nemlig allerede betalt av Jay-Z.

Rapperen hadde også en egen VIP-avdeling, kalt «The Vault», som var spesielt utstyrt for anledningen.

I VIP-området hadde Jay-Z fått laget i stand en vegg som var full av flasker med Arman de Brignac Brut Gold, en champagne som koster nærmere 3000 kroner per flaske.

Rapstjernen hadde ordnet i stand så han fikk levert en 30 liter stor flaske av Armand de Brignac Midas Gold til festen. Flasken var over 120 centimeter høy og veide omtrent 100 kilo.

Etter at festen var over på Barclay Center, dro rapperen og 15 andre gjester videre til The Spotted Pig og spiste tradisjonell britisk mat. Senere dro de til Jay-Zs egen klubb 40/40, som var åpen til 04.00.

Den totale regningen på Jay-Zs nyttårsfeiring skal ha kommet på over 2,2 millioner kroner. 

Med en slik nyttårsaften, regner vi med at hvertfall noen av gjestene hadde en tung 1.januar.LES OGSÅ:   Jay-Z advarer Chris Brown