TV-STJERNE: Lea Michele har gjort stor suksess i rollen som Rachel Barry i den populære TV-serien "Glee". I tillegg til jobben som skuespiller er hun også artist.
TV-STJERNE: Lea Michele har gjort stor suksess i rollen som Rachel Barry i den populære TV-serien "Glee". I tillegg til jobben som skuespiller er hun også artist.Vis mer

Drakk alkohol med foreldrene som barn

- Det får meg til å høres gal ut, men jeg er italiensk, sier «Glee»-stjernen Lea Michele.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Lea Michele (27) avslører at hun begynte å drikke alkohol i en veldig ung alder. Men hun hevder at det var helt normalt i familien hennes.

- Det får meg til å høres gal ut, men jeg er italiensk, forteller hun på TV-showet «Chelsea Lately», ifølge Contactmusic.com.

- Ved middagsbordet stod det vann, brus og en stor vase med vin. Alle drakk vin. Det hørte liksom med til måltidet, forklarer hun.

Skuespilleren innrømmer at familiens liberale holdning til alkohol skapte reaksjoner da hun møtte foreldrene til kjærester i ungdomstiden.

- Da vi spiste, spurte jeg gjerne: «Hvor er vinen? Send den over hit». Jeg var 17 år og alle trodde jeg var gal.

Selv om «Glee»-stjernen ble introdusert for alkohol i en veldig tidlig alder, så tror hun at det hjalp henne å få et mer naturlig forhold til rus. Selv hadde hun nemlig ikke noe ønske om å bli full i ungdomstiden slik som mange andre jevnaldrende.

- Når man får lov til å få vin, så er det ikke noe man ønsker seg lenger, hevder hun.

For ti måneder siden mistet 27-åringen kjæresten og «Glee»-kollega Cory Monteith. Han ble funnet død på et hotellrom i Vancouver av en overdose - bare 31 år gammel.

LES OGSÅ: Lea Michele kaster klærne i ny musikkvideo