Drakk 24 bokser Red Bull på en dag

Davids drikkevaner fikk «Luksusfellen»-ekspertene til å måpe.

SØKTE HJELP: David Birkeland søkte hjelp hos Luksusfellen. Her med ekspertene Silje Sandmæl (t.v.) og Cecilie Lynum (t.h.), og kjæresten Enela i midten. Foto: TV3
SØKTE HJELP: David Birkeland søkte hjelp hos Luksusfellen. Her med ekspertene Silje Sandmæl (t.v.) og Cecilie Lynum (t.h.), og kjæresten Enela i midten. Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: I onsdagens episode av «Luksusfellen» er det David Birkeland (32) fra Oslo som trenger hjelp. Birkeland legger uåpnede regninger rett i en pose, og betaler ikke.

Oppsiktsvekkende er også Birkelands forbruk av energidrikken Red Bull. Birkelands kjæreste, Enela, hevder at det på det verste at det var snakk om 24 bokser på én dag.

- På det verste kunne han drikke en eske om dagen med 24 bokser inni. Altså 24 bokser på 24 timer. Det var intet problem for ham, sier hun i programmet.

- Å! 24 Bokser? sier «Luksusfellen»-ekspert Cecilie Lynum tydelig overrasket, og reagerer med latter.

Birkeland er imidlertid ikke helt enig i tallet.

- Det var veldig usunt. En kveld på skoletur så ble det vel 22 bokser, men så ille som det ble fremstilt var det ikke. Noen dager kunne det være null bokser, og andre dager fire til seks. Nå drikker jeg ingen bokser lengre, sier han til Seoghør.no.

I programmet kommer det fram at Birkeland brukte rundt 30.000 kroner årlig på energidrikken.

Og selv om «Luksusfellen»-deltageren er uenig i summen, stempler han likevel Red Bull-forbruket sitt som galskap.

- Jeg ble ikke overrasket over å se hvor mye penger jeg brukte på det. Men de hadde regnet ut ifra det største tallet, så helt riktig var det nok ikke.

- Det er fortsatt galskap å drikke så mye som jeg gjorde, så jeg kranglet ikke på det. Det var heller ikke noe jeg prøvde å legge skjul på, forteller han.

Han hevder han ikke merket noe negativt på kroppen, som følge av de ekstreme drikkevanene.

- Jeg har ikke merket noe spesielt, men etter at jeg kuttet ned har jeg nok fått litt mer energi, sier han til Seoghør.no.

Se klipp øverst i saken!

«Luksusfellen» sendes onsdag klokken 20.30 på TV3.

LES OGSÅ: Skjulte gjeld for samboeren