UBESLUTTSOM: Mens Drake drømmer om å bli kjæresten til sangstjernen Rihanna, føler ikke hun seg klar for å ta det neste steget.  Foto: London Ent / Splash News
UBESLUTTSOM: Mens Drake drømmer om å bli kjæresten til sangstjernen Rihanna, føler ikke hun seg klar for å ta det neste steget. Foto: London Ent / Splash NewsVis mer

- Drake er knust over Rihannas valg

Artisten skal være desperat etter å bli sammen med «Diamonds»-sangeren, men hun har andre tanker i hodet.

SEOGHØR.NO: Artistene Rihanna (28) og Drake (29) har vært av-og-på kjærester helt siden 2009, og de siste månedene har de tydelig gjenopptatt romansen.

Duoen har blitt observert på en rekke stevnemøter den siste siden, i tillegg til at de stadig står på scenen sammen for å fremføre låten «Work». 

Nå forteller kilder til nettstedet Mirror.com hvorfor verken Rihanna eller Drake har ønsket å kommentere forholdet deres.

- Rihanna og Drake henger mye sammen om dagen. Rihanna elsker ham, men hun er ikke klar for å bli kjæresten hans, sier kilden.

Den smellvakre sangeren skal nemlig ikke være i hastverk med å slå seg til ro med noen, mens «One Dance»-sangeren er desperat etter å gjøre forholdet offisielt. 

- Drake har fortalt henne at hun er den eneste han ønsker å være sammen med, men hun forteller tilbake at hun ønsker å ta det rolig denne gang, slår kilden fast. 

Saken fortsetter under bildet.

UNIK KJEMI: Drake og Rihanna har ikke bare en spesielt god tone på privaten, men også på scenen blir det het stemning når de opptrer sammen.  Foto: Splash News
UNIK KJEMI: Drake og Rihanna har ikke bare en spesielt god tone på privaten, men også på scenen blir det het stemning når de opptrer sammen. Foto: Splash News Vis mer

- Jeg får hjertet mitt knust

Selv om den kanadiske sangeren ønsker å respektere Rihannas ønske, er det tydelig at han tar valget hennes tungt.

Da turtelduene opptrådte under en konsert i Manchester nylig, avslørte han at «Kiss It Better»-sangeren har knust hjertet hans.

- Gi applaus for den vakreste, mest talentfulle dama jeg noensinne har sett. Hun heter Rihanna... Og jeg får hjertet mitt knust, sa han til fullsatt sal, ifølge Mirror. 

Saken fortsetter under bildet.

KLARER IKKE Å SKJULE ROMANSEN: Duoen skapte overskrifter for sin ekstremt intime opptreden under Brit Awards i februar.  Foto: Pa Photos
KLARER IKKE Å SKJULE ROMANSEN: Duoen skapte overskrifter for sin ekstremt intime opptreden under Brit Awards i februar. Foto: Pa Photos Vis mer

Av og på i syv år

Det var først for syv år siden de to superstjernene ble et par, og har siden den gang gjenopptatt romansen flere ganger.

Senest i februar svirret romanseryktene for fullt mellom dem, og siden har de virket stormforelsket. 

I fjor ble Rihanna imidlertid koblet med Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio (41) og Formel 1-føreren Lewis Hamilton (31).

Gullstrupen hadde også et seriøst forhold med sangeren Chris Brown (27), men de brøt etter han utførte stygg vold mot henne i februar 2009.

Drake på sin side hadde en kort flørt med Lenny Kravitz' datter Zoë Kravitz (27) i 2014 og har flere ganger vært koblet med tennis-stjernen Serena Williams (34). 

STYGT BRUDD: Rihanna og Chris Brown var et svært profilert forhold, men det tok brått slutt da han slo henne til blods.  Foto: Reuters
STYGT BRUDD: Rihanna og Chris Brown var et svært profilert forhold, men det tok brått slutt da han slo henne til blods. Foto: Reuters Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg er veldig singel

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.