Drag-stjerne Antoine Ashley er død

Ble 27 år gammel.

DØD: Antoine Ashley, bedre kjent som artisten Sahara Davenport  ble kjent gjennom reality-showet «RuPaul's Drag Race». Her fra premierefesten i januar i år. Foto: All Over Press
DØD: Antoine Ashley, bedre kjent som artisten Sahara Davenport ble kjent gjennom reality-showet «RuPaul's Drag Race». Her fra premierefesten i januar i år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Antoine Ashley ble kjent gjennom reality-serien «RuPaul's Drag Race», som drag-artisten Sahara Davenport.

I dag ble han funnet død i New York, bare 27 år gammel.

Han var i 2010 med som en av 12 deltakere i serien som prøver å finne Amerikas neste drag-superstjerne, og har etter dette vært et kjent fjes i amerikansk showbiz.

Nå sørger TV-selskapet som gjorde han kjent, over tapet av den unge entertaineren:

«Det gjør vondt for oss i Logo å høre at Antoine Ashley, som fans over hele verden kjente og elsket som Sahara Davenport, har forlatt oss. Han var en fantastisk artist, og vil bli dypt savnet av hans Logo-familie. Våre tanker og bønner går ut til hans familie, spesielt kjæresten Karl, i denne tunge tiden», skrev produksjonsselskapet på sin Facebook-side etter at nyheten ble kjent.


Kjæresten Karl Westerberg, som selv er kjent som drag-artisten Manila Luzon, uttrykte også sin sorg via det sosiale nettstedet Twitter:

«Jeg elsker ham så mye».

SE OGSÅ SEOGHØR.NO WEEKENDS PREMIERE HER

Ashley startet sin karriere som klassisk danser ved universitetet i Dallas, hvor han siden fikk drag-ånden over seg.

Fra Dallas gikk ferden videre til mulighetenes by New York, hvor han etter hvert gjorde stor karriere som Sahara Davenport.

Han har blant annet hatt roller i filmene «15 Films About Madonna», «Magnificent Obsessions» og «One Life to Live». I tillegg gjorde han stot suksess med låta «Go off», som havnet på den prestisjetunge Billboard Hot Dance Club-lista.

Programleder RuPaul Andre Charles (51) ble også knust da han hørte om dødsfallet:

«Jeg er sjokkert og trist over nyheten om @SaharaDavenport. Det streifet meg aldri at det var mulig å miste en av jentene mine. Jeg ser på dem som udødelige», skrev han via Twitter.

Dødsårsaken er foreløpig ukjent, skriver People.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Bjarte Hjelmeland debuterer i fullt drag-antrekk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer