Emma Krokdal:

- Dra til helvete

Emma Krokdal har bare én klar beskjed til kritikerne.

KLAR FORMENING: Emma Krokdal og Dolph Lundgren har fått mye oppmerksomhet for aldersforskjellen mellom dem. Foto: Emma Krokdal / Instagram
KLAR FORMENING: Emma Krokdal og Dolph Lundgren har fått mye oppmerksomhet for aldersforskjellen mellom dem. Foto: Emma Krokdal / Instagram Vis mer
Publisert

Tidligere i år kom en nyhet som overrasket svensker, nordmenn og amerikanere. Den svenske Hollywood-stjernen Dolph Lundgren (63), kjent for sine action-roller og tidligere forhold med Grace Jones, hadde funnet kjærligheten med norske Emma Krokdal (24).

I sommer forlovet de seg i Sverige, og i ettertid har de flyttet sammen i California. Det har, med andre ord, gått fort i svingene for det nyforelskede paret. I både svenske og norske medier har interessen vært stor rundt dem, selv om Krokdal bare har latt seg intervjue et fåtall ganger.

Mye av nysgjerrigheten til folket skyldes muligens aldersforskjellen mellom de to. Mens han er 62, er hun 24. Det utgjør en aldersforskjell på hele 38 år, noe flere også har påpekt overfor dem.

- Dra til helvete

Krokdal har selv uttalt til Se og Hør at tilbakemeldingene har vært varierte, og at enkelte har vært bekymret for henne. Noen kommer også med frekke og upassende bemerkninger.

Det tar den norske 24-åringen nå et oppgjør med, ifølge Expressen.

Avisen skriver at nordmannen har fått meldinger fra andre mennesker som er i forhold med stor aldersforskjell. De lurer på hvordan man skal håndtere all kritikken, som altså tilsynelatende kommer fra flere steder om man har en eldre kjæreste.

Til dem har Krokdal ett råd:

- Be dem dra til helvete, og nyt gleden sammen, skriver Krokdal.

Tidligere har hun uttalt dette om aldersforskjellen:

ALDERSFORSKJELL: I «Ex and the City» får vi være med når Monica «Moccababe» Gaustad drar på date med 20 år yngre Marius. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Dplay/ Rød Løper Vis mer

- Jeg skjønner veldig godt at folk tenker det de tenker, så derfor har det ikke så mye å si for meg. Folk kommer til å ha sine meninger uansett, og jeg trenger ikke bevise noe for noen. Dolph og jeg har det utrolig bra sammen, og at noen kommenterer noe negativt vil ikke endre på det, har hun sagt til Se og Hør.

SPYDIGHET: Vendela Kirsebom følte seg latterliggjort av en kvinnelig konferansier på en kjendisfest i regi av Se og Hør. Video: TV 2 Vis mer

Paret er heldigvis i godt selskap med flere andre kjente par, som på hver sine måter har snakket ut om hvordan aldersforskjellen preger dem.

Flyttefot

Nylig kunne Krokdal fortelle til Se og Hør at de er på flyttefot. De skal nemlig selge Lundgrens villa i Hollywood Hills.

- Det stemmer, vi skal selge huset og se etter et nytt sted sammen, her i det samme nabolaget i West Hollywood, fortalte hun, og la til at huset, som er lagt ut med en prisantydning på over 40 millioner norske kroner, er for stort for de to og at det tar mye tid å vedlikeholde.

Krokdal og Lundgren reiser mye, gjerne flere måneder av gangen, og vil derfor finne en bolig som er lettere å ta vare på.

VISSTE DU DETTE?: Det hittil ukjente faktumet får den kjente julefilmens fans til å sperre opp øya. Vis mer

- Vi tror vi vil finne en kul leilighet sammen her, som er lettere å la stå når vi er borte, fortalte hun videre.

Stjernemegler

Ifølge LA Times er det tre etasjes huset designet av Moshe Sarid, og har blant annet en takterrasse med utsikt over Los Angeles. I tillegg er det fire soverom, seks bad, et kino- og spillrom, treningsrom, basseng og en garasje med plass til fire biler.

- Det er et fantastisk hus i West Hollywood som jeg kommer til å savne. Forloveden min Emma og jeg synes det er på tide med en forandring, sa Dolph Lundgren selv til Aftonbladet om hussalget.

Til å selge boligen har duoen fått med seg den svenske stjernemegleren Fredrik Eklund (43) på laget. Han har solgt boliger til flere av verdens største stjerner, men har et helt spesielt forhold til «Rocky IV»-stjernen - og har sett opp til ham siden han var liten.

- Helt siden jeg flyttet til New York for å selge boliger på Manhattan, har jeg fulgt Dolphs fantastiske karriere. Jeg mener «Aquaman», «Expendables» og «Rocky», sa Eklund til den svenske avisen, og fortsatte:

- Det er naturligvis en utrolig følelse å få det prestisjefylte oppdraget om å selge Dolphs luksusvilla i Hollywood Hills. Det finnes bare en hake: Jeg kommer sikkert til å få en fik om jeg ikke klarer det.

Ifølge LA Times kjøpte Lundgren boligen for 3,9 millioner dollar, i overkant av 35 millioner kroner, for to år siden.

LES OGSÅ: - Livet går ikke alltid etter planen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer