Emma Krokdal:

- Dra til helvete

Emma Krokdal har bare én klar beskjed til kritikerne.

KLAR FORMENING: Emma Krokdal og Dolph Lundgren har fått mye oppmerksomhet for aldersforskjellen mellom dem. Foto: Emma Krokdal / Instagram
KLAR FORMENING: Emma Krokdal og Dolph Lundgren har fått mye oppmerksomhet for aldersforskjellen mellom dem. Foto: Emma Krokdal / Instagram Vis mer
Publisert

Tidligere i år kom en nyhet som overrasket svensker, nordmenn og amerikanere. Den svenske Hollywood-stjernen Dolph Lundgren (63), kjent for sine action-roller og tidligere forhold med Grace Jones, hadde funnet kjærligheten med norske Emma Krokdal (24).

I sommer forlovet de seg i Sverige, og i ettertid har de flyttet sammen i California. Det har, med andre ord, gått fort i svingene for det nyforelskede paret. I både svenske og norske medier har interessen vært stor rundt dem, selv om Krokdal bare har latt seg intervjue et fåtall ganger.

Mye av nysgjerrigheten til folket skyldes muligens aldersforskjellen mellom de to. Mens han er 62, er hun 24. Det utgjør en aldersforskjell på hele 38 år, noe flere også har påpekt overfor dem.

- Dra til helvete

Krokdal har selv uttalt til Se og Hør at tilbakemeldingene har vært varierte, og at enkelte har vært bekymret for henne. Noen kommer også med frekke og upassende bemerkninger.

Det tar den norske 24-åringen nå et oppgjør med, ifølge Expressen.

Avisen skriver at nordmannen har fått meldinger fra andre mennesker som er i forhold med stor aldersforskjell. De lurer på hvordan man skal håndtere all kritikken, som altså tilsynelatende kommer fra flere steder om man har en eldre kjæreste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer