BLE RASENDE: Dr. Phil McGraws kone Robin McGraw skal ha blitt rasende da hun hørte om anklagene mot ektemannen. De to hadde vært gift i åtte år da de seksuelle tilnærmelsene fant sted.  Foto: All Over Press
BLE RASENDE: Dr. Phil McGraws kone Robin McGraw skal ha blitt rasende da hun hørte om anklagene mot ektemannen. De to hadde vært gift i åtte år da de seksuelle tilnærmelsene fant sted. Foto: All Over PressVis mer

- Dr. Phil er et monster!

Pasient påstår hun ble seksuelt trakassert av TV-psykologen.

SEHER.NO: En tidligere pasient av Phil McGraw, kommer nå med sjokkerende uttalelser om den populære TV-psykologen.

I National Enquirer påstår Sara Morrison (44) at hun ble seksuelt trakassert av Dr. Phil mens han behandlet henne.

- Ikke en eneste dag har gått etter det hvor jeg ikke har blitt preget av det Phil McGraw gjorde med meg. Han påvirker helt veien livet mitt har tatt. Verden burde få vite at denne mannen er et rovdyr og en bølle. Han burde ikke fortelle amerikanerne hvordan de skal leve livet sitt og hvordan de skal bli bedre mennesker, sier Sara til National Enquirer.

- Dr. Phil er et monster, sier hun.

Den 44 år gamle alenemoren skal ha oppsøkt Dr. Phil for behandling i Wichita Falls i Texas tilbake i 1984 da hun gikk på college.

- Jeg hadde lav selvtillit, og jeg var depressiv, ensom og suicidal. Phil krevde at jeg skulle ringe ham hele tiden og at han ville ringe meg. Han ønsket å se meg tre til fire ganger i uken som pasient.

Den første sommeren skjedde det ikke noe uanstendig, men sommeren etter skal holdningen ha forvandlet seg helt. Den 34 år gamle Dr. Phil skal da ha betalt henne som praktikant, samtidig som han to betalt av henne som pasient.

- Den første dagen jeg møtte opp til arbeid, hadde Phil hendene over alt på meg, sier Sara.

Og Dr. Phils seksuelle tilnærmelser stoppet ikke etter den første dagen.

- Phil dro meg ned for å sitte på fanget hans mens han snakket i telefonen med pasienter, andre leger og til og med hans kone. Han tok hendene opp og ned på innsiden av lårene mine og hele veien opp til trusene mine, forteller hun.

Ifølge Sara ble saken etterforsket den gang, og Dr. Phils kone Robin skal ha blitt rasende over anklagene.

Dr. Phil har så langt ikke kommentert påstandene.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Er hun virkelig så dum?