<strong>UTSATT FOR ULYKKER:</strong> Ifølge Dan Stevens har flere av hans medskuespillere i «Downton Abbey» blitt utsatt for uforklarlige ulykker under innspillingen. Michelle Dockery (t.v.)  måtte til sykehus etter å ha fått en kniv på foten, mens Zoe Boyle falt a Foto: NRK
UTSATT FOR ULYKKER: Ifølge Dan Stevens har flere av hans medskuespillere i «Downton Abbey» blitt utsatt for uforklarlige ulykker under innspillingen. Michelle Dockery (t.v.) måtte til sykehus etter å ha fått en kniv på foten, mens Zoe Boyle falt a Foto: NRK Vis mer

Downton Abbeys ukjente forbannelse

Den opprinnelige eieren døde under mystiske omstendigheter. Nå rammes skuespillerene av ulykker etter tur..

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV-serien «Downton Abbey» - som følger livet på en engelsk herregård ved begynnelsen av 1900-tallet har blitt en stor seersuksess både internasjonalt og i Norge.

Men innspillingen på det tidligere hjemmet til lord George Herbert Carnavon, som i 1922 ble berømt for å ha funnet og åpnet graven til den egyptiske faraoen Tutankhamon, har ikke bare vært enkelt.

Ifølge Daily Mail har flere av de mest kjente skuespillerne blitt rammet av uforklarlige ulykker.

Til sykehus
Verst har det gått utover Michelle Dockery, som spiller lady Mary. Ifølge Dan Stevens (29), som spiller advokaten Matthew Crawley, skal hun ha fått en knivskade på settet.

- Hun slapp en kniv på foten sin under innspilling og måtte dra til sykehus for behandling, sier han til avisen Daily Mail.

Zoe Boyle, som spiller Lavina Swire, skal ha fått et brudd i armen, da hun falt ned fra en buss, mens Laura Carmichael, som spiller lady Edith, pådro seg et armbrudd da skuespillerne skulle feire at innspillingen av den forrige sesongen var ferdig.

Forbannelse over huset?
Ulykkene skal ha fått flere til å spekulere i om slottet er hjemsøkt. Det er nemlig ikke første gangen Carnavon-slekten hevdes å være del av en forbannelse.

Få måneder etter at han åpnet faraograven i 1922, døde nemlig lord Carnavon svært uventet, noe som førte til myen om «Tutankhamons forbannelse». Mange nekter fortsatt å tro på den offisielle forklaringen om blodforgifning.

Og skuespillerene må stålsette seg for at nye ulykker kan skje på ærverdige Highclere Castle - som er «Downton Abbey»s virkelige navn - i fremtiden.

I november bekreftet nemlig BBC at de vil lage en tredje sesong av den populære serien. Serien sendes her til lands på NRK.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Døde etter 25 år på TV-skjermen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer