NYTT PAR: Skuespillerne Michael Fox og Laura Carmichael har funnet lykken.  Foto: ITV
NYTT PAR: Skuespillerne Michael Fox og Laura Carmichael har funnet lykken. Foto: ITVVis mer

Downton Abbey-stjernene har begynt å date i virkeligheten

Skuespillerne Laura Carmichael og Michael Fox har funnet lykken sammen.

SEOGHØR.NO: Den britiske dramaserien «Downton Abbey», som sendte aller siste episode i julen, har gjort stor suksess blant TV-seere verden over.

Mange fans jublet da en av seriens hovedpersoner, lady Edith Crawley, som spilles av Laura Carmichael (29) endelig fikk oppfylt drømmen om å bli git.

Nå melder nettstedet The Sun at det også i virkeligheten er oppstått søt musikk mellom Laura og en av hennes kolleger fra TV-serien.

Ifølge nettstedet har hun nemlig funnet lykken med Michael Fox, som spiller tjeneren Andrew Parker.

FESTET SAMMEN: Her er Laura og Michael på fest sammen i november sammen med flere fra serien. Fra venstre: Samantha Bond, Jim Carter, Laura Carmichael, Raquel Cassidy og Michael Fox. Foto: Rex Features
FESTET SAMMEN: Her er Laura og Michael på fest sammen i november sammen med flere fra serien. Fra venstre: Samantha Bond, Jim Carter, Laura Carmichael, Raquel Cassidy og Michael Fox. Foto: Rex Features Vis mer

The Sun skriver at romansen startet for omkring ett år siden, men det er først nå paret har valgt å gjøre forholdet offisielt. 

- De var kun venner i starten, men de innså fort at det var en spesiell kjemi mellom dem. Det er fremdeles tidlig, men de har det veldig bra sammen, sier en kilde til nettstedet. 

Paret har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

Saken fortsetter under bildet

POPULÆR GJENG: I høst ble sjette og siste sesong av Downton Abbey sendt på NRK1.  Foto: ITV
POPULÆR GJENG: I høst ble sjette og siste sesong av Downton Abbey sendt på NRK1. Foto: ITV Vis mer

Mistet forloveden

Det er ikke alle skuespillerne fra «Downton Abbey» som opplever lykke på hjemmebane. Like før jul måtte skuespiller Michelle Dockery (34), som spiller Lady Mary i den populære TV-serien, ta farvel med forloveden John Dineen.

Han ble kun 34 år gammel og døde av en sjelden krefttype, meldte britiske medier.

- John var ekstremt lojal både i jobben og i privatlivet. Det var klart at når han var på din side, så var han virkelig der. Jeg er beæret over å ha kjent ham, å elske ham og bli elsket av ham. Han var min venn, min konge, min helt, mitt alt. Vi feirer ham, vi hedrer ham og vi savner ham, sa Dockery ifølge The Irish Times.

Michelle Dockery og John Dineen ble et par i 2013, etter å ha blitt introdusert av Dockerys «Downton Abbey»-kollega Allen Leech (34). Parets forlovelse ble kjent i februar.

TOK FARVEL: Søndag 13. desember mistet Michelle Dockery forloveden sin John Dineen. Foto: Pa Photos
TOK FARVEL: Søndag 13. desember mistet Michelle Dockery forloveden sin John Dineen. Foto: Pa Photos Vis mer

LES OGSÅ: Kates «Downton Abbey»-besøk endte i pinlig stillhet