«Downton Abbey»-stjernen tok rørende farvel med forloveden

Skuespiller Michelle Dockery holdt hjerteskjærende avskjedstale i kjærestens begravelse.

TOK FARVEL: Søndag 13. desember mistet Michelle Dockery forloveden sin John Dineen (bildet t.v). TV-stjernen, som i «Downton Abbey» var i sorg etter å ha mistet ektemannen Matthew (t.h), tok farvel med sin kjære denne uken. Foto: Polaris, ITV/NRK
TOK FARVEL: Søndag 13. desember mistet Michelle Dockery forloveden sin John Dineen (bildet t.v). TV-stjernen, som i «Downton Abbey» var i sorg etter å ha mistet ektemannen Matthew (t.h), tok farvel med sin kjære denne uken. Foto: Polaris, ITV/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I «Downton Abbey» har TV-seerne sett Lady Mary i sorg etter at hun mistet ektemannen Matthew i en bilulykke.I virkeligheten er skuespiller Michelle Dockery (34) i en lignende situasjon. Søndag døde forloveden hennes, John Dineen. Han ble bare 34 år gammel og døde av en sjelden krefttype, meldte britiske medier.

Onsdag ble Dineen begravet i Cork i Irland og Dockery, som fylte år dagen før, holdt en rørende tale.

- John var ekstremt lojal både i jobben og i privatlivet. Det var klart at når han var på din side, så var han virkelig der. Jeg er beæret over å ha kjent ham, å elske ham og bli elsket av ham. Han var min venn, min konge, min helt, mitt alt. Vi feirer ham, vi hedrer ham og vi savner ham, sa Dockery ifølge The Irish Times.

Saken fortsetter under bildet.

34-åringen fortalte også om kjærestens sjarm.

- Johns sjarm var legendarisk. Han kunne overtale hvem som helst til å gjøre hva han ville. Hans nærvær var elektrisk. Han hadde en fantastisk humor og en virkelig interesse i andre mennesker.

Michelle Dockery og John Dineen ble et par i 2013, etter å ha blitt introdusert av Dockerys «Downton Abbey»-kollega Allen Leech (34). Parets forlovelse ble kjent i februar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer