Joanne Froggatt:

«Downton Abbey»-stjernen skilles etter åtte år

- Jeg ser fremover.

BRUDD: Kjærligheten holdt ikke for Joanne Froggatt og James Cannon. Her er duoen avbildet på et cocktail party i London sommeren 2015. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Kjærligheten holdt ikke for Joanne Froggatt og James Cannon. Her er duoen avbildet på et cocktail party i London sommeren 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den prisbelønte, britiske dramaserien «Downton Abbey» har gjort stor suksess blant TV-seere verden over, og gjort en rekke av seriens skuespillere berømte.

Joanne Froggatt (39), som spiller tjenestepiken Anna Bates for familien Grantham på det engelske godset, har blitt en av Storbritannias største stjerner etter tv-suksessen. Hun har blant annet vunnet en Golden Globe awards og fått tre Emmy-nominasjoner for sin prestasjon på skjermen.

Vil omfavne året

Nå avslører Froggatt at privatlivet ikke går helt på skinner om dagen. Hun og ektemannen, James Cannon, har nemlig gått hver til sitt etter åtte års ekteskap.

- Vi har faktisk vært separerte en liten stund, forteller hun til The Telegraph, ifølge OK! magazine.

Froggatt og Cannon giftet seg i en privat seremoni i oktober 2012, og flere av «Downton Abbey»-kollegaene var til stede i bryllupet.

Nyheten om skilsmissen kommer nok som en overraskelse på mange fans, men selv prøver 39-åringen å se lyst på sin nye tilværelse.

- Jeg ser fremover. Jeg skal omfavne dette året og se hva som skjer, sier hun videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer