<strong>BRUDD:</strong> Kjærligheten holdt ikke for Joanne Froggatt og James Cannon. Her er duoen avbildet på et cocktail party i London sommeren 2015. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Kjærligheten holdt ikke for Joanne Froggatt og James Cannon. Her er duoen avbildet på et cocktail party i London sommeren 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Joanne Froggatt:

«Downton Abbey»-stjernen skilles etter åtte år

- Jeg ser fremover.

Publisert

Den prisbelønte, britiske dramaserien «Downton Abbey» har gjort stor suksess blant TV-seere verden over, og gjort en rekke av seriens skuespillere berømte.

Joanne Froggatt (39), som spiller tjenestepiken Anna Bates for familien Grantham på det engelske godset, har blitt en av Storbritannias største stjerner etter tv-suksessen. Hun har blant annet vunnet en Golden Globe awards og fått tre Emmy-nominasjoner for sin prestasjon på skjermen.

Vil omfavne året

Nå avslører Froggatt at privatlivet ikke går helt på skinner om dagen. Hun og ektemannen, James Cannon, har nemlig gått hver til sitt etter åtte års ekteskap.

- Vi har faktisk vært separerte en liten stund, forteller hun til The Telegraph, ifølge OK! magazine.

Froggatt og Cannon giftet seg i en privat seremoni i oktober 2012, og flere av «Downton Abbey»-kollegaene var til stede i bryllupet.

Nyheten om skilsmissen kommer nok som en overraskelse på mange fans, men selv prøver 39-åringen å se lyst på sin nye tilværelse.

- Jeg ser fremover. Jeg skal omfavne dette året og se hva som skjer, sier hun videre.

<strong>POPULÆRE:</strong> Her er Joanne sammen med Downton Abbey-kollegaene Michelle Dockery og Elizabeth McGovern under en presselansering i London for noen år siden. Foto: NTB Scanpix
POPULÆRE: Her er Joanne sammen med Downton Abbey-kollegaene Michelle Dockery og Elizabeth McGovern under en presselansering i London for noen år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utelukker ikke barn

Bruddet skal være av det vennskapelige slaget. Joanne og James, som er direktør i et IT-selskap, har også startet et produksjonsselskap som de driver sammen, og duoen planlegger å fortsette å jobbe på ulike prosjekter i fremtiden, skriver nettstedet.

- Han er lidenskapelig opptatt av film og teater, så det har vi til felles. Og det er helt perfekt at han ikke er i samme bransje som meg, fortalte hun til The Telegraph i 2015.

Paret fikk aldri barn sammen, men skuespilleren utelukker derimot ikke at hun kanskje blir mor en gang i fremtiden.

- Skjer det, så skjer det. Og hvis det ikke skjer, så håper jeg at jeg likevel kan leve et lykkelig og fullverdig liv, deler hun, ifølge OK! magazine.

Siden 2017 har Froggatt hatt hovedrollen i den britiske thrillerserien «Liar». Sesong to har premiere i mars.

Fra "Skavlan" på NRK Vis mer

LES OGSÅ: Adele sjokkerte med sin nye figur på Oscar-fest

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer