NYFORLOVET: Michelle Dockery skal nylig ha forlovet seg med John Dineen. Her er de to sammen på Wimbledon.  Foto: REX/All Over Press
NYFORLOVET: Michelle Dockery skal nylig ha forlovet seg med John Dineen. Her er de to sammen på Wimbledon. Foto: REX/All Over Press Vis mer

«Downton Abbey»-stjernen Michelle Dockery forlovet seg

- Hun er overlykkelig og viste ringen fram til alle.

Publisert

SEOGHØR.NO: «Downton Abbey»-stjernen Michelle Dockery (33), skal ifølge The Sun ha forlovet seg med kjæresten John Dineen.

Den irske finansmannen skal nylig ha fridd til Lady Mary, som hun spiller i TV-suksessen, og hun skal i etterkant stolt ha vist fram ringen til skuespillerkollegaene på en gjennomlesning av manus.

- Hun er overlykkelig og viste den fram til alle. Det er fantastiske nyheter og alle er glade på deres vegne. Hun og John er et nydelig par, sier en kilde til avisen.

GIFTEKNIV: Allen Leech skal ha introdusert Downton Abbey-kollegaen Michelle Dockery for hennes forlovede for et par år siden. Foto: Wakeham / Splash News/ All Over Press
GIFTEKNIV: Allen Leech skal ha introdusert Downton Abbey-kollegaen Michelle Dockery for hennes forlovede for et par år siden. Foto: Wakeham / Splash News/ All Over Press Vis mer


Paret begynte å date i september 2013, etter å ha blitt introdusert av en av medskuespillerne i det NRK-sendte TV-dramaet.

- Jeg har en vidunderlig mann fra Irland i livet mitt. Vi ble introdusert av Allen Leech. Det er alt dere trenger å vite, sa hun i et intervju i fjor.

Hennes talspersoner har så langt ikke ønsket å bekrefte nyheten overfor Daily Mail.

LES OGSÅ: Clooney tok selfie på Downton Abbey

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer