«Downton Abbey»-stjernen er ikke lenger singel

Lily James og «Dr. Who»-stjernen Matt Smith ble avslørt i het omfavnelse.

FORELSKET: «Downton Abbey»-stjernen Lily James skal ha funnet lykken med den fem år eldre skuespillerkollegaen. De to ble sett i hete omfavnelser på en bar forrige helg. Her er Lily på vei til Marchesa-moteshowet i London i september. Foto: Splash/All Over Press
FORELSKET: «Downton Abbey»-stjernen Lily James skal ha funnet lykken med den fem år eldre skuespillerkollegaen. De to ble sett i hete omfavnelser på en bar forrige helg. Her er Lily på vei til Marchesa-moteshowet i London i september. Foto: Splash/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den populære britiske dramaserien «Downton Abbey» gikk nylig inn i sin femte sesong, og de to første episodene bar bud om nye kjærlighetshistorier.

Skuespiller Lily James (26), som spiller Lady Rose i serien, kan glede seg over at romantikken også har smittet over på privatlivet, skal man tro Daily Mail.

Ifølge den britiske tabloidavisen er nemlig den unge skjønnheten blitt sammen med den tidligere «Dr. Who»-stjernen Matt Smith (31).

Skuespillerparet var på et stevnemøte på en pub i Nord-London forrige helg, og på bilder Daily Mail har publisert av dem, er det lett å se at de to er temmelig betatt av hverandre.

Turtelduene utveksler hengivne blikk og ømme kyss, mens Lily tar ansiktet til Matt i hendene når hun strekker seg opp for å kysse ham.

Saken fortsetter under bildet.

Fra vennskap til romanse

Det britiske paret ble først koblet til hverandre i mai, da de ble observert sammen under filmfestivalen i Cannes. Flere stevnemøter hjemme i London fulgte, men Lily avviste at det var noen romanse mellom dem.

- Jeg og Matt er ikke sammen. Han er bare kompisen min og vi henger mye sammen. Vi har samme vennesirkel. Vi kommer veldig godt overens ettersom vi har masse til felles som skuespillere, har hun uttalt til Scottish Daily Record, ifølge Daily Mail.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer