«Downton Abbey»-stjernen er ikke lenger singel

Lily James og «Dr. Who»-stjernen Matt Smith ble avslørt i het omfavnelse.

FORELSKET: «Downton Abbey»-stjernen Lily James skal ha funnet lykken med den fem år eldre skuespillerkollegaen. De to ble sett i hete omfavnelser på en bar forrige helg. Her er Lily på vei til Marchesa-moteshowet i London i september. Foto: Splash/All Over Press
FORELSKET: «Downton Abbey»-stjernen Lily James skal ha funnet lykken med den fem år eldre skuespillerkollegaen. De to ble sett i hete omfavnelser på en bar forrige helg. Her er Lily på vei til Marchesa-moteshowet i London i september. Foto: Splash/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den populære britiske dramaserien «Downton Abbey» gikk nylig inn i sin femte sesong, og de to første episodene bar bud om nye kjærlighetshistorier.

Skuespiller Lily James (26), som spiller Lady Rose i serien, kan glede seg over at romantikken også har smittet over på privatlivet, skal man tro Daily Mail.

Ifølge den britiske tabloidavisen er nemlig den unge skjønnheten blitt sammen med den tidligere «Dr. Who»-stjernen Matt Smith (31).

Skuespillerparet var på et stevnemøte på en pub i Nord-London forrige helg, og på bilder Daily Mail har publisert av dem, er det lett å se at de to er temmelig betatt av hverandre.

Turtelduene utveksler hengivne blikk og ømme kyss, mens Lily tar ansiktet til Matt i hendene når hun strekker seg opp for å kysse ham.

TV-STJERNE: Matt Smith spilte en av hovedrollene i serien «Dr. Who» fra 2010 til 2014. Her på innspilling av serien i New York i april 2012.  Foto: Stella Pictures
TV-STJERNE: Matt Smith spilte en av hovedrollene i serien «Dr. Who» fra 2010 til 2014. Her på innspilling av serien i New York i april 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Fra vennskap til romanse

Det britiske paret ble først koblet til hverandre i mai, da de ble observert sammen under filmfestivalen i Cannes. Flere stevnemøter hjemme i London fulgte, men Lily avviste at det var noen romanse mellom dem.

- Jeg og Matt er ikke sammen. Han er bare kompisen min og vi henger mye sammen. Vi har samme vennesirkel. Vi kommer veldig godt overens ettersom vi har masse til felles som skuespillere, har hun uttalt til Scottish Daily Record, ifølge Daily Mail.

De ferske bildene av de to tyder imidlertid på at denne uttalelsen ikke lenger er helt riktig.

Kanskje det profesjonelle samarbeidet mellom Lily og Matt har bidratt til at følelsene har utviklet seg? De to spiller nemlig mot hverandre i innspillingen av den romantiske horrorkomedien «Pride and Prejudice and Zombies».

«Downton Abbey» sendes på NRK1 søndag kveld klokken 21.25.

POPULÆRE: Lily James (t.h) og motspiller Michelle Dockery, som spiller Lady Mary Crawley, er blitt verdenskjente gjennom «Downton Abbey». Her på en galla i London i mars. Foto: Stella Pictures
POPULÆRE: Lily James (t.h) og motspiller Michelle Dockery, som spiller Lady Mary Crawley, er blitt verdenskjente gjennom «Downton Abbey». Her på en galla i London i mars. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Tilbake for fullt i «Skal vi danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer