«Downton Abbey»-stjerne navngis som sex-kunde

Kobles til fotballstjernen Wayne Rooneys tidligere elskerinne.

KOBLES TIL LUKSUSPROSTITUERT: Flere internasjonale medier har navngitt Downton Abbey-stjernen Hugh Bonneville som skuespilleren som skal ha kjøpt sex av den tidligere luksusprostituerte kvinnen Helen Wood. Foto: Pa Photos
KOBLES TIL LUKSUSPROSTITUERT: Flere internasjonale medier har navngitt Downton Abbey-stjernen Hugh Bonneville som skuespilleren som skal ha kjøpt sex av den tidligere luksusprostituerte kvinnen Helen Wood. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Hugh Bonneville (52), som for mange nordmenn er kjent for rollen som lord Grantham i TV-serien «Downton Abbey» - er blitt midtpunktet i en pikant sex-skandale i Storbritannia.

Bonneville er en av Storbritannias mest kjente skuespillere og har blant annet vunnet flere Screen Actor Guild Awards sammen med kollegene i «Downton Abbey».

Den britiske kvinnen Helen Wood (29) - som tidligere har vært omtalt for sin affære med fotballstjernen Wayne Rooney - har selv fortalt om den hete natten til flere medier.

Hvem skuespilleren var, har imidlertid vært en hemmelighet - helt til nå.

En rekke internasjonale medier, inkludert det amerikanske nyhetsnettstedet Observer.com, skriver nå at mannen Wood har identifisert, er Bonneville.

Wood skal ifølge Daily Mail ha fått betalt 195 pund (2413 kr, red. anm) for hyrdestunden.

Kan ikke navngis i Storbritannia

Avsløringene i utlandet har vakt oppsikt i Storbritannia, fordi landets medier helt siden 2011 har hatt forbud mot å identifisere den kjente sex-kunden.

Forbudet skal imidlertid ikke gjelde utenfor Storbritannia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer