Downton Abbey-stjerne kommer til å dø

Fansen fortviler etter dramatisk avsløring.

UTSATT FOR ULYKKER: Michelle Dockery (t.v.), Dan Stevens og Zoe Boyle har sammen med resten av skuespillerne i «Downton Abbey» gjort suksess over store deler av verden med det historiske dramaet. Her til lands sendes serien på NRK. Foto: NRK
UTSATT FOR ULYKKER: Michelle Dockery (t.v.), Dan Stevens og Zoe Boyle har sammen med resten av skuespillerne i «Downton Abbey» gjort suksess over store deler av verden med det historiske dramaet. Her til lands sendes serien på NRK. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske TV-serien «Downton Abbey» har blitt en stor suksess verden rundt, også i Norge, etter at den første sesongen hadde premiere i 2011.

Men når den tredje sesongen av serien - som tar for seg livet på en en engelsk herregård på starten av 1900-tallet - starter opp igjen på britiske TV-skjermer i september, er det i hvert fall en sentral rollefigur som ikke vil være med lenge.

I et intervju med avisen Orlando Sentinel avslører produsenten Rebecca Easton at en karakter vil dø raskt på skjermen.

- Noen blir født og noen dør. Desverre vil en som er ganske sentral på rollelisten ikke overleve, sier hun ifølge Daily Mail.

Uttalelsen har fått spekulasjonene til å rase blant fansen.

Babyen det siktes til, tror mange tilhører den yngste datteren i serien, lady Sybil, som spilles av Jessica Brown Findlay. Men ingen har foreløpig noen klare meninger om hvem som vil forsvinne fra skjermen.

Det er foreløpig ikke kjent når den nye sesongen vil komme på norske skjermer.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Downton Abbeys ukjente forbannelse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer