<strong>SLUTTER?:</strong> Det er usikkert om Michelle Dockery (t.v) og Dan Stevens kommer til å takke ja til å spille i den fjerde sesongen av «Downton Abbey». Zoe Boyle (t.h) spilte Lavinia Swire, forloveden til Stevens' rollefigur Matthew Crawley, i annen sesong. Foto: NRK
SLUTTER?: Det er usikkert om Michelle Dockery (t.v) og Dan Stevens kommer til å takke ja til å spille i den fjerde sesongen av «Downton Abbey». Zoe Boyle (t.h) spilte Lavinia Swire, forloveden til Stevens' rollefigur Matthew Crawley, i annen sesong. Foto: NRK Vis mer

«Downton Abbey» kommer tilbake

Men at alle skuespillerne blir med til fjerde sesong er langt fra sikkert.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske suksesserien «Downton Abbey» har fjetret TV-seere over hele verden gjennom tre sesonger, og nå er det klart at det også blir en fjerde sesong av ITV-serien. Det melder DailyMail.

Hugh Bonneville (49), som spiller Lord Grantham, sa tidligere i høst at han håpet det ville bli en sesong til, et ønske som nå oppfylles. Men hvilke av seriens mange skuespillere som blir med videre, er foreløpig ikke sikkert.

Ifølge Daily Mail nekter ITV å bekrefte om stjerner som Dan Stevens (30) og Michelle Dockery (30), i rollene som Matthew Crawley og Lady Mary Crawley, blir å se i den neste sesongen. Begge dukker opp i julespesialen som sendes på NRK 2. juledag, men forhandlingene om fjerde sesong pågår fortsatt.
 
Særlig Stevens skal være usikker på å forplikte seg videre, på grunn av den omfattende tidsbruken innspillingen krever. 30-åringen har nemlig flyttet til New York for å spille i Broadway-stykket «The Heiress», og han er snart akutell med Hollywood-filmen «Vamps». 

Også Dockery har uttalt at hun mener det finnes flere muligheter som skuespiller i USA. Ifølge Daily Mail har skuespillerne betenkningstid frem til januar før de må bekrefte om de blir med videre. Innspillingen av fjerde sesong er planlagt fra februar til juli neste år, men serieskaper Julian Fellowes har fortsatt ikke hugget et eneste ord i stein.

- Julian har ikke begynt å skrive på fjerde sesong ennå, så det er fortsatt tid til å finne ut hvordan handlingen skal bli og hvem som skal være med i den, sier en innsidekilde til Daily Mail.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er mer sexy enn noensinne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer