Downton Abbey-baby på vei

TV-stjernen Dan Stevens venter sitt andre barn.

VENTER BARN: Dan Stevens hadde med seg sin gravide kone Susie Hariet på Laurence Olivier Awards i London i helgen.  Foto: All Over Press
VENTER BARN: Dan Stevens hadde med seg sin gravide kone Susie Hariet på Laurence Olivier Awards i London i helgen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fans av den britiske suksess-serien Downton Abbey venter spent på å se om Matthew Crawley endelig vil gifte seg med Lady Mary i den kommende tredjesesongen av dramaserien.

I virkeligheten blir Dan Stevens (29) nå far for andre gang.

29-åringen var tydelig stolt da han gikk ned den røde løperen sammen med sin gravide kone Susie (36) under Laurence Olivier Awards i helgen.
 
Den Sør-Afrikanske sanglæreren Susie er høygravid med parets andre barn, som får en storesøster i deres to år gamle datter Willow.

Paret møttes i 2006 da de begge mevirket på ulike teateroppsetninger i Sheffield. I 2009 giftet de to seg i Sussex, da Susie var gravid i sjette måned med Willow.

- Jeg tror ikke det noen gang kommer et passende tidspunkt for å få barn. Jeg er faktisk ganske glad for at det skjedde mens jeg var nokså ung. Willows fødsel var helt spesiell. Hun gråt ikke. Hun var ganske stille og bare lå der. De første seks månedene bare så jeg på henne og tenkte at hun var det vakreste jeg noen gang hadde sett, uttalte Stevens til Daily Mail i desember.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Downton Abbey-stjerne kommer til å dø  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer