HAR MØTT EN DAME: Tore Strømøy avslører at han har møtt en kvinne, men at det er på et tidlig stadium. Foto: Se og Hør
HAR MØTT EN DAME: Tore Strømøy avslører at han har møtt en kvinne, men at det er på et tidlig stadium. Foto: Se og Hør Vis mer

- Døtrene mine er nok stolte av meg

Den folkekjære programlederen Tore Strømøy er kandidat til «Årets TV-navn».

Publisert

SEOGHØR.NO: Den folkekjære NRK-profilen Tore Strømøy (53) er en av kandidatene i Se og Hørs-lesernes kåring av «Årets TV-navn» - en tittel Strømøy har vunnet hele fire ganger tidligere.

53-åringen har døtrene Sandra (20), Mia (22) og Jannicke (25), som han forteller til Se og Hør Weekend at er stolt av sin far.

– De tre døtrene mine har levd hele sitt liv med en pappa som er kjent, så de kjenner ikke til noe annet. Sandra, Mia og Jannicke pleier å tøyse med at de ikke leser avisoppslagene om meg, for de kjenner jo alt fra før. Døtrene mine er skikkelig friske jenter som jeg er veldig stolt av. Og de er nok stolte av meg.

Strømøy er mest kjent for NRK-programmet «Tore på Sporet», og i sommer var han også med å lede «Sommeråpent» fra NRK-båten «Sjøkurs».

Dette er «Årets TV-navn»: Gjennom 35 år har Se og Hør kåret «Årets TV-navn». I år er det leserne som stemmer fram vinneren. En jury har plukket ut ti talentfulle kandidater, som alle er seermagneter med en utstråling som rekker langt utenfor TV-skjermen. Kandidatene har hatt stor suksess i året som har gått, og berørt folks liv på helt spesielt vis.

Prisen deles ut på Se og Hørs kjendisgalla i Oslo 3. november

Her er årets kandidater:
A. Stian Blipp
B. Tore Strømøy
C. Anne Lindmo
D. Jon Almaas
E. Silje Sandmæl
F. Katarina Flatland
G. Sigrid Bonde Tusvik
H. Tom Strømnæss
I. Katrine Moholt
J. Ylvis

SLIK STEMMER DU: Send din stemme på sms. Skriv TVNAVN bokstaven på din favoritt. F. eks TVNAVN B og send til 2255. Kr 1,- per melding.
Svarfrist: 27. oktober

VILKÅR: Som deltager i våre aktiviteter blir du medlem i Se og Hør-klubben. Aller Media kan sende deg gode tilbud og nyheter via mobil, e-post, brev og telefon.

Personopplysninger vil kun bli benyttet av Aller Media og eventuelle samarbeidspartnere for å kunne gi deg personlige tilbud og enda bedre service.

Utmelding: Send sms SHKLUBB STOPP til 2255

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer