Døtrene fryser ut Demi

Demi Moore er rasende fordi hennes tre døtre fortsatt har kontakt med eks-mannen Ashton Kutcher.

LYKKEN TOK SLUTT: Da Demi Moore og Ashton Kutcher var gift, her avbildet i 2007, virket det som alle kom godt overens. Rumer (t.v) og Tallulah Willis (foran t.v) var med på pappa Bruce Willis' «Live Free or Die Hard»-premiere.  Foto: All Over Press
LYKKEN TOK SLUTT: Da Demi Moore og Ashton Kutcher var gift, her avbildet i 2007, virket det som alle kom godt overens. Rumer (t.v) og Tallulah Willis (foran t.v) var med på pappa Bruce Willis' «Live Free or Die Hard»-premiere. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er åtte måneder siden Demi Moore (49) søkte om skilsmisse fra Ashton Kutcher (34), men fortsatt er det store spenninger mellom eksene.

Bruddet mellom superstjernene var svært dramatisk.

Ashton ble avslørt som utro, noe som skal ha gjort Demi så deprimert at hun utviklet spiseforstyrrelser og trøstet seg med alkohol og narkotiske stoffer. I januar havnet hun på avrusning.

Kuttet ut moren
Demi, som har døtrene Tallulah (18), Rumer (23) og Scout (20) fra ekteskapet med Bruce Willis, skal nå være rasende fordi barna fortsatt har kontakt med stefaren.

- Jentene er fortsatt venner med Ashton og det gjør Demi rasende, sier en kilde til Radaronline.


Barna skal nå ha kuttet ut all kontakt med moren.

- Demi er helt ute av seg over situsjonen. Hun har ikke snakket med Scout, Rumer eller Tallulah på flere uker nå, de vil ikke svare på noen av telefonene, e-postene eller tekstmeldingene hennes.

Ydmyket Demi
Kutchers affærer var svært ydmykende for «Striptease»-stjernen, spesielt da det ble avslørt i pressen at han var med en annen kvinne på parets bryllupsdag.

- Han var utro og ydmyket henne. Da hun endte forholdet mente Demi at hun satte et godt eksempel for døtrene, og ble knust da de valgte å opptrettholde kontakten med ham.  


Ny sexy kjæreste
Skuespillerinnen forsvant fra rampelyset i flere måneder da hun var innlagt på rehab, og «That ’70’s show»-stjernen skal ha vært en stor støtte for de tre jentene i den tunge tiden. Han var blant annet til stede da Rumer holdt konsert på en klubb i Los Angeles.

Kutcher har ikke ligget på latsiden siden bruddet, og har blitt sett sammen med en rekke flotte kvinner, og blant annet innledet forhold til «Glee»-stjernen Lea Michele og popstjernen Rihanna. Nå dater han vakre Mila Kunis, men har ikke villet kommentere forholdet offentlig.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Demis datter i toppløs-skandale  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer