Døtrene fikk sensurere manuset

Sven Nordin tok ingen sjanser til sitt nye show. Se video!

KLAR SOM PAPPA: Neste uke har skuespillerstjernen Sven Nordin premiere på sin nye forestilling «Pappa!» på Lillestrøm kultursenter.  Foto: Per Ervland/Seher.no
KLAR SOM PAPPA: Neste uke har skuespillerstjernen Sven Nordin premiere på sin nye forestilling «Pappa!» på Lillestrøm kultursenter. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer
Se video med Sven Nordin og smakebiter fra hans nye forestilling nederst i saken!

SEHER.NO: Skuespillerstjernen Sven Nordin (53) er i disse dager aktuell med sitt nye one man-show «Pappa!», som har premiere på Lillestrøm kultursenter 9. september.

53-åringen, som har blitt en av landets mest kjente skuespillere takket være roller som Nils i «Mot i Brøstet» og Kjell Bjarne i«Elling»-filmene, har hatt stor suksess på scenen de siste årene, og særlig forestillingen «Hulemannen» var en stor hit, og ble sett av over 150.000 mennesker.

Nordin tror mye av suksessen til «Hulemannen» lå i det at han brukte egne erfaringer og deler av sitt privatliv i stykket.

Og i «Pappa!» har 53-åringen med flere episoder fra oppveksten til tvillingdøtrene Liv og Mira (25), som han har med kona Torhild Strand.

Da Seher.no fikk en sniktitt på showet og tok en liten prat med Nordin under øvelsene tirsdag denne uken, kunne han fortelle at det har vært veldig viktig for ham at døtrene har godkjent det han har med i stykket.

Derfor har de også fått lov til å lese gjennom manus og fjerne ting de ikke ønsket å ha med.

- Det var viktig for meg, når jeg skulle i gang med dette her, at de fikk lese manus, og hvis det var noe de følte seg ukomfortable med så skulle det selvfølgelig ut av forestillingen, sier han til Seher.no.

En lattermild Nordin forteller at det var noen elementer han fikk streng instruks om å fjerne.

- Jeg har en liten film i begynnelsen, og der var det noen bilder som de ikke synes de så stilige nok ut på, som de sa «nei, det bildet får du ikke lov til å bruke». Men vi har funnet fram til veldig mange søte småbarnsbilder fra familiealbumet. Egentlig har det vært en ting familien har væt litt sammen om sånn, så det har vært veldig gøy, smiler han.

I et intervju med ukebladet Se og Hør tidligere denne uken fortalte Nordin om den dramatiske fødselen til døtrene, hvor Liv var i livsfare fordi navlestrengen lå rundt halsen hennes.

Ifølge skuespillerstjernen var imidlertid ikke den dramatiske fødselen grunnen til at han og Torhild valgte å ikke få flere barn.

- Nei, det var ikke det. Grunnen til at ikke vi fikk noen flere var at vi fikk to på én gang, og det var såpass mye arbeid. Så neste gang vi valgte å bli gravide kjøpte vi oss en hund. Vi tenkte liksom at to er greit, og det har vi aldri angret på, humrer han. 
 
Nordin innrømmer imidlertid at fødselen var tøff, og at han er veldig glad for at personalet på Aker sykehus var såpass proffe.

- Når det gjelder den dramatiske fødselen, så gikk det jo bra. Personalet på Aker sykehus var jo superproffe. Så det jeg er mest glad for er at vi var på et velutstyrt, moderne sykshus, når ting først ble så dramatiske. Så alt løste seg til alles beste, sier han.

«Pappa!» har premiere på Lillestrøm kultursenter 9. september! Les mer om stykket her! (ekstern link)

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Datteren min var døden nær

Se videointervju med Sven Nordin og smakebiter fra hans nye forestilling nedenfor:
[obj:media:8868]