INGEN DORTHE: Lene Alexandra Øien begynte ikke å se på God Kveld Norge før hun ble kjendis, men er en stor fan i dag. Her med venninnen Camilla Høgtvedt Foto: Seher.no
INGEN DORTHE: Lene Alexandra Øien begynte ikke å se på God Kveld Norge før hun ble kjendis, men er en stor fan i dag. Her med venninnen Camilla Høgtvedt Foto: Seher.noVis mer

Dorthes store kjendisfest

God Kveld Norge feiret ti års sendinger fredag kveld, med halve kjendis-Norge tilstede og hjelp fra Oslos brannmannskorps.

SEHER.NO: God Kveld Norge har hatt sendinger i ti år på rad i år. Kjendisprogrammet feiret seg selv med en av årets største kjendisfester på Südøst.

Dorthe Skappels ankomst ved slike anledninger er alltid spektakulære. Tradisjonen tro overgikk hun seg selv: Etter flammeshow og dundrende musikk ble Dorthe firt ned på en brannbil-lift fra utsiden av gjerdet på uteserveringen.

Planen var å hoppe ned på en to meter høy redningsmadrass, men en skuffet Dorthe i brannmannsuniform ble nektet å hoppe.

- Jeg hadde hoppet hvis jeg hadde fått lov, sa Dorthe etter å måtte klatre ned istedetfor.

Etter ti år med God Kveld Norge gir Dorthe fortsatt alt for et godt show.

- Jeg tror årsaken til at vi har vart så lenge er fordi vi har gitt seerne det de ønsker. Vi har tilpasset oss etter tilbakemeldingene, sier Dorthe til Seher.no.

Hun ser ikke bort ifra ti år til som programleder.

- Det er ikke opp til meg. Men jeg føler at jeg og programmet har vokst sammen, hevder Dorthe.

Heller ikke mange av de celebre gjestene kunne se for seg God Kveld Norge uten Dorthe.

- Når showet åpner og man ser Dorthe der er det så herlig amerikanskt og glamorøst. Hun er jo så utrolig vakker, og har en utrolig bra stil, sier Jan Thomas.

På det røde teppet hoppet Thomas spontant inn i rollen som God Kveld-reporter, og intervjuet Tommy Sharif.. Noe han behersket svært godt, så kanskje er det starten på en ny karriere?

Lene Alexandra Øien tror ikke hun kunne gjort en like bra jobb som Dorthe:

- Jeg elsker programmet, så det hadde vært skikkelig gøy! Men jeg hadde ikke turt å  prøve å erstatte Dorthe, det tror jeg er umulig, sier Lene Alexandra til Seher.no

Lene Alexandra husket veldig godt første gang hun var på God Kveld Norge.

- Det var etter at jeg hadde deltatt på Robinson. Jeg husker jeg prøvde å være skikkelig seriøs, men det gikk ikke så bra, sier hun og ler.

Marianne Aulie skulle derimot gjerne prøvd seg:

- Å reise rundt og lage hyggelige reportasjer, det er jo drømmejobben! Så da har jeg herved lagt inn søknad, du får videreformidle den, sier hun til Seher.no

Det kan også virke som om Dorthe selv  mener hun har drømmejobben:

- Hva er det  morsomste du har gjort i forbindelse med God Kveld Norge?

- Det siste jeg gjør er alltids det morsomste! Denne gang var det intervju med George Clooney, sier Dorthe til Seher.no.

Se bildene fra festen her!

Les også: Dorthe i pornokrig.