TETT SAMARBEID: Marthe Skappel og hennes storesøster Maria (t.h.) har gjort suksess med strikkemønster til den populære «Skappel-genseren». Her er de fotografert med sin mor på strikkeutstilling i 2013. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
TETT SAMARBEID: Marthe Skappel og hennes storesøster Maria (t.h.) har gjort suksess med strikkemønster til den populære «Skappel-genseren». Her er de fotografert med sin mor på strikkeutstilling i 2013. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

Dorthes datter til TV 2

- Jeg fikk ikke jobben fordi jeg er datteren til Dorthe.

SEOGHØR.NO: «God Kveld Norge»-programleder Dorthe Skappel får ifølge Dagbladet selskap av sin yngste datter Marthe (23) i TV 2.

23-åringen har ifølge avisen fått jobben som programleder i den nye interiør-satsningen «Redesign».

I programmet får to lag sammensatt av møbeldesignere, interiørarkitekter og møbelsnekkere, får tildelt et rom, og litt informasjon om hvordan den som eier rommet vil at det skal se ut.

Marthe sier til Dagbladet at hennes berømte mamma ikke hadde noe med ansettelsen å gjøre.

- TV 2 tok kontakt med meg fordi jeg tidligere har vært på audition der. De hadde meg i bakhodet. Jeg fikk ikke jobben fordi jeg er datteren til Dorthe, sier hun til Dagbladet. Les saken på Dagbladet+ her.

- Jeg er veldig kritisk til meg selv, og vil at det jeg gjør skal være ordentlig. Hvis jeg ikke hadde følt at jeg fikk det til, så hadde jeg ikke sagt ja til jobben.


Programmet skal ifølge Dagbladet ha premiere i slutten av april.

LES OGSÅ: Derfor falt Maria Skappel og ektemannen for hverandre