MODELLPAR: Maria Skappel og ektemannen Andreas Holzweiler poserer i H&M høstmote.
MODELLPAR: Maria Skappel og ektemannen Andreas Holzweiler poserer i H&M høstmote. Vis mer

Dorthes datter blir H&M-modell

Maria Skappel og ektemannen blir å se i kleskjedens høstkolleksjon.

Publisert

SEOGHØR.NO: TV 2-programleder Dorthe Skappels datter Maria Skappel (27) har tidligere vært modell i modellbyrået Team Models. 

I fjor annonserte kjendisdatteren at hun trappet ned modellkarrieren for å satse på en karriere innen klesdesign.

Det siste året har hun og lillesøsteren Marthe Skappel (22) hatt stor suksess med salg av strikke-oppskrifter til den populære "Skappel-genseren".

Nylig avslørte Maria på bloggen sin at hun og ektemannen Andreas Holzweiler (31), som hun giftet seg med i 2011, blir å se som modeller i Hennes og Mauritzs høstkampanje.

"Andreas og jeg er nemlig med på en ny kampanje for H&M kalt «Favourites from Stylish Couples» i forbindelse med H&M sin høstkolleksjon! Vi har valgt ut våre favoritter fra kolleksjonen og stylet ulike antrekk", skriver Maria.

Hun skriver også at hun ofte tenker på ektemannens mening når hun kler seg - og at han ikke er redd for å si sin ærlige mening. 

"Som par er vi veldig ærlig med hverandre samtidig som vi er hverandres største fans. Andreas er ikke som mange andre kjærester som ikke har noen som helst mening om et antrekk. Det liker jeg. Jeg pynter meg jo først og fremst for ham!"

Bloggerne Janka Polliani (35) og Hedda Skoug (31), som også er Tone Damli Aaberges stylist, er også med i kampanjen sammen med sine ektemenn.
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer