NY KARRIERE? Dorthe Skappel skal være høyaktuell til rollen som kunstløp-kommentator i OL vinteren 2014. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
NY KARRIERE? Dorthe Skappel skal være høyaktuell til rollen som kunstløp-kommentator i OL vinteren 2014. Foto: Andreas Fadum/Se og HørVis mer

Dorthe vurderer jobb i TV 2 Sporten

«God Kveld, Norge»-programlederen er aktuell for ny rolle i kanalen.

SEOGHØR.NO: For første gang i historien har TV 2 sikret seg alle TV-rettighetene til vinter-OL, som avholdes i russiske Sotsji i februar neste år. Nå er de fleste brikkene i ferd med å falle på plass for TV-kanalen.

I slutten av juni offentliggjorde TV 2 en lang liste av kommentatorer som er klare for å jobbe under det gigantiske arrangementet. Blant dem er Jørn Sundby, Kasper Wikestad, Harald Bredeli, Øyvind Alsaker, Mads Kaggestad, Jørgen Klem, Christian Paasche, Morten Langl, Asbjørn Myhre og Eirik Koren.

Nå kan Se og Hør avsløre at også den glamorøse «God kveld, Norge»-programlederen Dorthe Skappel (50) er høyaktuell for en rolle i TV 2s kommentatorteam.


Etter hva Se og Hør får opplyst har kanalen vært i kontakt med Dorthe om jobben som kunstløpkommentator. Selv skal hun være svært lysten på jobben.

I 2012 takket Dorthe for seg etter 13 år som programleder for Gullruten.

Etter hva Se og Hør forstår skal en eventuell jobb som kunstløpkommentator for TV 2 ikke gå ut over programlederjobben i God kveld, Norge.


Holder kortene tett til brystet
Redaksjonssjef i TV 2 Sporten, Kjetil Myhren-Berge, vil verken bekrefte eller avkrefte opplysningene Se og Hør sitter på.

- Dette har jeg ingen kommentar til, sier han.

Han sier imidlertid at TV 2 ser på mange muligheter når det gjelder hvem som skal kommentere kunstløp.

- De observante la kanskje merke til at det på vår liste manglet opplysninger rundt hvem som skal kommentere kunstløp. Men det kan nok drøye til utpå høsten før det bli en endelig avklaring.

- Vi har flere navn i kikkerten, som sikkert også vil bli testet ut. Vi skal gjøre en grundig jobb og bli et godt team, forteller Myhren-Berge til Se og Hør.

Falt i «Isdans»

Dorthe har aldri kommentert noen vinteridrett fra store mesterskap før, men som mange kanskje husker, var hun med i programmet "Isdans" i 2007. 50-åringen fikk den gang mye oppmerksomhet da hun under en generalprøve ble kraftig forslått etter at hun falt med hodet i isen og ble sendt til sykehus.

- Jeg takker gudene for at jeg lever, uttalte Dorthe til VG Nett etter det dramatiske fallet.

Det har ikke lykkes Se og Hør å komme i kontakt med Dorthe Skappel.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri vært her som gjest før