GUTTAS KVELD: Per Christian Ellefsen, Pål Anders Ullevålseter og Jim Marthinsen sørget for at det blir en ren herrefinale i "Isdans" Foto: Scanpix
GUTTAS KVELD: Per Christian Ellefsen, Pål Anders Ullevålseter og Jim Marthinsen sørget for at det blir en ren herrefinale i "Isdans" Foto: ScanpixVis mer

Dorthe ute av "Isdans"

Dorthe Skappel røk fredag ut av semifinalen i "Isdans".

SEHER.NO: Dorthe Skappel innrømmet at nervene lå tykt utenpå henne da hun gjorde comeback på isen etter sitt stygge fall for to uker siden.


Presset førte til at "God kveld Norge"-programlederen fikk problemer med å holde seg på bena, men denne gangen uten alvorlige skader.


Dorthe Skappel snublet i skøytene etter å ha blitt løftet av dansepartner Janusz Komendera - noe som førte til at dommerne kun ga henne 17 poeng.


- Det har gått mye bedre på trening, men nå var det helt forferdelig å komme tilbake, sa Dorthe til TV 2 etter løpet.


Skappel hevet seg imidlertid da hun måtte ut i duell mot Jim Marthinsen, men den gamle ishockey-legenden  fikk flertallet av dommerne med seg.


Dorthe fikk stor applaus for sitt tapre comeback, men så bort da TV 2 viste bildene av fallet som sendte henne på sykehus.


Og den sporty brunetten tok nederlaget med et smil.


- Jeg er fornøyd med å ha gått på nytt, så jeg fikk vist at jeg faktisk kunne gjennomføre programmet, sa hun etter sin feilfrie omdans.


Pål Anders Ullevålseter, Jim Marthinsen og Per Christian Ellefsen sørger for at det blir en ren herrekveld i den store finalen 25. mai.


LES OGSÅ: Dorthe slutter i "God kveld Norge"


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.