STYGT FALL: Dorthe Skappel skadet seg i Isdans Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
STYGT FALL: Dorthe Skappel skadet seg i Isdans Foto: Tor Lindseth/Se og HørVis mer

Dorthe til sykehus

Dorthe Skappel slo hodet i isen og ble kjørt til sykehus. Programlederen skal ikke ha pådratt seg noen brudd.

SEHER.NO: Under et løft på isen under generalprøven fredagens program av Isdans falt Dorthe Skappel (44) stygt. Hun ble umiddelbart sendt med ambulanse til sykehus. Hun kommer derfor ikke til å delta i kveldens Isdans. Hvor alvorlig skaden er, er fortsatt uklart.


- Dorthe falt på trening under et løft på generalprøven ca klokken 19. Hun traff isen med siden av hodet. Hun er sendt til sykehus for sjekk, forteller presseansvarlig i TV 2, Jørund Rasdal Unneland til Side2.  


"God kveld, Norge"-programlederen var  ved bevissthet hele tiden, og hun skal ikke ha pådratt seg noen synlige ytre skader. Men fallet skal ha vært så stygt at TV 2 ikke ønsker å vise det på TV, skriver VG Nett.


Ullevål sykehus har ikke ønsket å kommentere Dorthes tilstand, men presseansvarlig i TV 2 kan fortelle at Dorthe ikke har pådratt seg noen brudd etter fallet.


- Dorthe er blitt undersøkt av en lege. Hun har ikke pådratt seg brudd, men hun skal undersøkes av en ny lege senere i kveld, sier Rasdal Unneland til Side2.

- Hun er ved godt mot og ved bevissthet. Men det er klart en sånn smell gjør vondt.


Dorthe ville startet kveldens sending med minuspoeng, ettersom hun ble dømt sist i forrige runde. Da slapp hun å bli sendt hjem fordi Sandra Lyng Haugen (20)trakk seg etter å ha skadet seg i en bilulykke.


Nå er publikums isdronning foreløpig ute av konkurransen.


- Vi håper alt går bra med Dorthe og at hun er tilbake til neste program, sa programleder Kathrine Moholt da kveldens sending startet.


Ettersom Dorthe ikke danset i dagens program, var det ingen av deltagerne som måtte forlate konkurransen - de tar i stedet med seg et minuspoeng til neste program.


Og etter en danseduell mellom Jim Martinsen og Per Christian Ellefsen, ble det til slutt Jim Martinsen og hans dansepartner Kaja Hanevold som i neste runde må starte med et det bitre minuspoenget.


- Vi kunne godt vært foruten, men et minuspoeng kan vi leve med, sa Jim Martinsen etter at dommerne hadde avgitt sin dom.