Dorthe taus om skilsmisse

Dorthe Skappel i "God kveld, Norge" lever av å spre kjendissladder. Men Hallvard Flatlands skilsmisse er ikke nevnt med et ord.

MYE OMTALT: Skilsmissen mellom Hallvard Flatland og kona Anne-Lise har vært hett stoff, men ikke hos sladder-dronning Dorthe Skappel. Foto: Se og Hør
MYE OMTALT: Skilsmissen mellom Hallvard Flatland og kona Anne-Lise har vært hett stoff, men ikke hos sladder-dronning Dorthe Skappel. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nære venner!

SEHER.NO: Tidligere i høst kunne Se og Hør avsløre at Hallvard Flatland og kona Anne-Lise hadde gått fra hverandre. Etter over 20 års ekteskap flyttet Anne-Lise ut av parets luksusvilla på Nesøya.

Resten av kjendispressen kastet seg selvsagt på karusellen - som raskt ble et av tidenes mest omtalte kjendisbrudd her i Norge.

Hallvard har i mange år vært nær venn med TV 2s glamourdronning Dorthe Skappel. I "God kveld Norge" bringer hun siste nytt om nye par, brudd og skilsmisser. Men hun har ikke nevnt det høyprofilerte Flatland-bruddet med et ord i programmet.

Ellers trekker hun gjerne fra hoften, og koblet i høst Celina Midelfart uriktig med en navngitt mann. Hun omtalte også brudd mellom country-stjernen Liv Marit Wedvik og Hellbillies-vokalist Aslag Haugen - noe som på daværende tidspunkt skal ha vært galt, ifølge Se og Hør Weekend - som er i salg nå.

Da Flatland i 2000 havnet på kollisjonskurs med TV 2-ledelsen rykket Dorthe ut med offentlig støtte til ham, og kritiserte sine egne sjefer. Senere har hun vist  innslag i TV 2 der Hallvard fikk markedsføre noen av sine forretningsprosjekter.

Gunnar Bodahl-Johansen er ekspert på presseetikk og kildespørsmål hos Institutt for journalistikk. Den tidligere PFU-lederen stiller seg svært kritisk til at Dorthe - som venn av Hallvard - har laget disse innslagene, ifølge Se og Hør.

Bladet skriver at det var Hallvard som i sin tid fikk Dorthe inn i TV-bransjen - som hallodame i TVNorge.

- TV 2 sine redaksjonelle valg og troverdighet er ikke basert på hva Se og Hør måtte mene vi burde dekke og omtale, sier programdirektør Nils Ketil Andresen.

Verken Dorthe Skappel eller TV 2-sjef Kåre Valebrokk har besvart ukebladets henvendelser.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer