Dorthe slutter i Gullruten etter 13 år

Dorthe Skappel sendte oppsigelsen fra badekaret.

13. OG SISTE GANG: Dorthe Skappel leder sitt siste Gullruten-show lørdag kveld.  Foto: Stella Pictures
13. OG SISTE GANG: Dorthe Skappel leder sitt siste Gullruten-show lørdag kveld. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Dorthe Skappel (49) har ledet «Gullruten» 13 ganger når hun lørdag kveld er programleder når TV-bransjen feirer seg selv. Men i Dagbladet Magasinet avslører hun at dette er siste gang hun leder programmet.

- Jeg har hatt et fantastisk tv-liv med «Gullruten» i Bergen. Hvem er det som får lov til å ha et program så lenge, liksom? På et eller annet tidspunkt må det ta slutt. Og det viktigste for meg er at det er jeg som velger når det er over. Ingen andre skal ta det valget for meg, sier Skappel til Magasinet.

Hun sendte oppsigelsen fra badekaret.

- Da tanken først slo meg, om å gjøre «Gullruten» siste gang det året jeg fyller 50, så festet den seg. Det er en naturlig avslutning, sier hun til Magasinet.

Men Dorthe, som nekter å snakke mer om silikonbrystene, føler ikke at hun er blitt for gammel for jobben.

- Overhodet ikke. Jeg kunne på mange måter hatt «Gullruten» i 10 år til, det hadde ikke vært skadelidende for TV 2, kanskje tvert imot. Showet er blitt en institusjon og et varemerke som alle kjenner – og jeg har i høyeste grad medvirket til det. Det er jeg stolt av, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg kommer aldri til å snakke om det igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer