«Skal vi danse»:

Dorthe Skappel er ute av «Skal vi danse»

- Det er jo trist. Men vi gjorde det beste vi kunne.

RØK UT: Dorthe Skappel ble den tredje deltakeren til å ryke ut av «Skal vi danse». Reporter: Vilde Holta Røssland Video: Helén Skogstad Vis mer

NYDALEN (Se og Hør): Etter en kjendistung «Skal vi danse»-sending fra Nydalen lørdag kveld, måtte årets tredje dansepar si takk og farvel.

Det var til slutt «God kveld Norge»-programlederen Dorthe Skappel (55) og hennes svenske dansepartner Alexander Svanberg som trakk det korteste strået, og som dermed måtte forlate konkurransen.

Dorthe hadde med seg Mia Gundersen (56) på parketten under kveldens sending, og de danset en «FAME»-inspirert koreografi.

TRIO: Dorthe og Alexander danset med Mia Gundersen i kveld. Foto: TV 2
TRIO: Dorthe og Alexander danset med Mia Gundersen i kveld. Foto: TV 2 Vis mer

- Det er jo trist. Men vi gjorde det beste vi kunne, og det var fantastisk å være sammen med Mia den uken her. Vi jobbet steinhardt. Også fikk jeg min opptur forrige uke, og det er jeg så veldig, veldig glad for, sier Dorthe til Se og Hør etter exiten.

- Og nå er jeg egentlig bare sliten, så nå skal jeg kose meg på hytta, legger hun til og ler.

UTE AV DANSEN: Dorthe og Alexander røk ut i kveld. Foto: TV 2
UTE AV DANSEN: Dorthe og Alexander røk ut i kveld. Foto: TV 2 Vis mer

Hva kommer du til å huske best?

- Jeg kommer først og fremst til å huske Alexanders tålmodighet, og at jeg har kunnet glede meg over noe som jeg var så livredd for i utgangspunktet, for det var jeg virkelig Jeg lurte fælt på hva jeg hadde sagt ja til, sier hun.

- Men når det er sagt så har det snudd og blitt bare fantastisk moro. Jeg kommer til å savne alle sammen, dansesenteret, parketten, glitter og glam, legger Dorthe til.

  • Se flere bilder fra kveldens sending nederst i saken!

Klinte til

I kveldens episode har en rekke tidligere «Skal vi danse»-deltakere returnert til parketten og bistått de allerede eksisterende danseparene.

Det var fokus på show, og parene måtte i mindre grad forholde seg til de faste reglene for standard- og latindans.

Sophie Elise Isachsen (23) og dansepartneren Benjamin Jayakoddy hadde med seg Jorun Stiansen (34) for anledningen, og de danset en Britney-inspirert dans ikledd skolepikeuniformer.

Dansen, som fikk hele 32 poeng fra dommerne, tok en overraskende vending da Sophie Elise plasserte et saftig kyss på munnen til Jorun.

KYSS: Sophie Elise Isachsen og Jorun Stiansen imponerte dommerne under kveldens sending, og vakte samtidig oppsikt med et lite kyss på direkten. Foto: NTB Scanpix
KYSS: Sophie Elise Isachsen og Jorun Stiansen imponerte dommerne under kveldens sending, og vakte samtidig oppsikt med et lite kyss på direkten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er mange som husker Madonna som klinte til med både Britney Spears og Christina Aguilera under MTV Video Music Awards i 2003, og stuntet var altså inspirert av denne seansen.

- Det er så gøy, alle som er Britney-fan husker når Britney og Madonna kysset, så selvølgelig må vi ha med det når vi først får lov til å leke Britney. Det var supergøy å danse, jeg har kost meg, sier Stiansen til Se og Hør.

Isachsen og Stiansen var imidlertid ikke de eneste som delte et kyss lørdag kveld. Einar Nilsson (54) og Anette Stokke hadde med seg Einar Søfteland (29) på dansegulvet.

- Det var veldig gøy. Jeg storkoste meg, sier Anette til Se og Hør.

Eirik gikk i sin tid gikk av med seieren i den populære konkurransen på TV 2, og han ser ikke bort fra at også Einar og Anette kan gå helt til topps.

- Alt er mulig. Einar og Anette er så flinke, med Anette sin kreativitet og fantastiske koreografier, og Einars evne til å bare «gønne på» og gi gass. Han har et fantastisk vesen, og det skal du ikke undervurdere, fastslo Eirik, og fikk et kyss på truten av den sjarmerende maleren fra Bergen.

KLINER TIL: Etter en vellykket dans, kysset Einar og Eirik hverandre. Reporter: Vilde Holta Røssland Video: Helén Skogstad Vis mer

Tredje par ute

Marianne Krogness (66) og dansepartneren Bjørn Wettre Holthe ble de første som måtte forlate årets sesong av det populære danseprogrammet.

Forrige uke røk kunstner Aune Sand og Ewa Trela ut, men de returnerte til parketten etter at Frank Løke (38) ble kastet ut av konkurransen.

- Det har vært en fantastisk reise, og et eventyr å føle så mye kjærlighet som er i det rommet og det landet her, sa Aune etter at det ble kjent at han og Ewa hadde fått færrest stemmer.

Innholdsrik uke

Ukens oppvarming til kveldens direktesending fra Nydalen har mildt sagt vært glovarm.

Siden forrige lørdag har det skjedd umåtelig mye i «Skal vi danse»-landskapet. Og her gjelder det å holde tunga rett i munnen:

Først sjokkerte Frank Løke (38) med sitt nakenstunt. Så kom meldingen om den plutselige utkastelsen fra hele to TV 2-programmer.

Saken vekket deretter interesse utenfor landegrensene, før vi torsdag fikk alle kortene på bordet med dansepartnerens innrømmelse om å ha hatt en finger med i spillet.

En foreløpig ny utvikling i saken er at Frank har sagt seg villig til å gjøre «Skal vi danse»-comeback - hos våre naboer i sør.

TREDJE PAR: Thea Næss og dansepartner Ivo Havranek hadde med seg Kathrine Sørland (t.h.) under sitt nummer. Foto: NTB Scanpix
TREDJE PAR: Thea Næss og dansepartner Ivo Havranek hadde med seg Kathrine Sørland (t.h.) under sitt nummer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FEMTE PAR: Jan Gunnar Solli og dansepartneren Rikke Lund fikk ingen ringere enn Mona Grudt (t.h.) med seg på parketten lørdag. Foto: NTB Scanpix
FEMTE PAR: Jan Gunnar Solli og dansepartneren Rikke Lund fikk ingen ringere enn Mona Grudt (t.h.) med seg på parketten lørdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SJETTE PAR: Aleksander Sæterstøl og dansepartner Lillian Aasebø fikk med seg Triana Iglesias lørdag. Foto: NTB Scanpix
SJETTE PAR: Aleksander Sæterstøl og dansepartner Lillian Aasebø fikk med seg Triana Iglesias lørdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
NIENDE PAR: Amalie Snøløs og dansepartner Jørgen Nilsen danset med Grunde Myhrer. Foto: NTB Scanpix
NIENDE PAR: Amalie Snøløs og dansepartner Jørgen Nilsen danset med Grunde Myhrer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FØRSTE PAR: Einar Nilsson (54) og dansepartner Anette Stokke (30) hadde med seg Eirik Søfteland under sin dans i kveld. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE PAR: Einar Nilsson (54) og dansepartner Anette Stokke (30) hadde med seg Eirik Søfteland under sin dans i kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SJUENDE PAR: Martine Lunde og Fredric Brunberg svingte seg på parketten med Markus Bailey i kveld. Foto: NTB Scanpix
SJUENDE PAR: Martine Lunde og Fredric Brunberg svingte seg på parketten med Markus Bailey i kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FJERDE PAR: Morten Hegseth og dansepartner Mai Mentzoni hadde med seg henholdsvis Glenn Jensen (andre fra venstre) og Trude Drevland (t.h.). Foto: NTB Scanpix
FJERDE PAR: Morten Hegseth og dansepartner Mai Mentzoni hadde med seg henholdsvis Glenn Jensen (andre fra venstre) og Trude Drevland (t.h.). Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Følger i stjernefarens fotspor