Dorthe klar for isen

Dorthe Skappel satser alt på å gå seirende ut av TV2s iskalde dansekonkurranse...

DORTHE SKAPPEL skal etter det Se og Hør erfarer være en av deltagerne i Skal vi isdanse... Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
DORTHE SKAPPEL skal etter det Se og Hør erfarer være en av deltagerne i Skal vi isdanse... Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dorthe på glattisen!


SEHER.NO: Forrige uke ble det kjent at TV2 skal i gang med innspillingene til en ny dansekonkurranse. Men i motsetning til de tidligere sesongene, skal kjendisene i år danse seg over i isen i stedet for parketten.


Se og Hør kunne da melde at Idol-toer Gaute Ormåsen (23) skulle være en av kjendisene som skulle prøve seg som bambi på isen. Nå er det også klart at Dorthe Skappel (44) skal delta....


TV2s pressekontakt Jørund Rasdal Unneland bekrefter over Se og Hør at kanalen er i full gang med å lete etter kjendiser som vil være med, men vil ikke bekrefte om Dorthe skal delta.


- Jeg ønsker ikke å gå inn i spekulasjonene om hvem som er klare eller ikke klare for programmet. Men vi satser på å samle en variert gjeng med kjente personer, sier han Unneland til bladet.


Programmet "Dancing on ice", som har vært en stor suksess i Stobrittania, skal etter planen bli vist på TV2 etter påske.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer