Dorthe holder seg best av kjendisdamene

Det norske folk har talt.

TOK AV 18 KILO: I denne ukens Se og Hør kan du lese mer om hvordan Dorthe Skappel gikk ned 18 kilo på bare halvannen måned. Foto: Stella Pictures
TOK AV 18 KILO: I denne ukens Se og Hør kan du lese mer om hvordan Dorthe Skappel gikk ned 18 kilo på bare halvannen måned. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ipsos MMI har på oppdrag for Se og Hør gjennomført en landsrepresentativ undersøkelse i aldersgruppen 18 og oppover.

582 nordmenn har deltatt.

Spørsmålet som er stilt er: «Hvilke av disse kjente norske kvinnene synes du holder seg godt – uavhengig av alder?».

Og vinneren er: TV 2-dronning Dorthe Skappel (50).

Dorthe har hatt stor suksess som «God kveld Norge»-programleder, og er kjent for som landets fremste glamourdronning. Men Dorthes hemmelige triks er langt fra så glamorøse som man skulle tro.

Se og Hør avslører denne uken hvordan hun i løpet av kun èn og en halv måned gikk ned hele 18 kilo, og hvilke ritualer den profilerte programlederen bruker for å opprettholde sitt flotte ytre.

På Topp 10-listen over hvem folket mener holder seg best av de norske kjendisdamene finner vi blant andre Åse Kleveland (63), Inger Lise Rypdal (63) og Mia Gundersen (51).
 


LES OGSÅ: Dorthe avviser strikke-plagiat

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer