GA RÅD: - Hvis du vil være med i gamet, da må du også tåle det som kommer. Det kan være positivt og det kan være negativt. Jeg håper jeg har gitt dem såpass mye ballast at de skjønner det selv, sier Dorthe Skappel til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
GA RÅD: - Hvis du vil være med i gamet, da må du også tåle det som kommer. Det kan være positivt og det kan være negativt. Jeg håper jeg har gitt dem såpass mye ballast at de skjønner det selv, sier Dorthe Skappel til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Dorthe ga datteren kjendisråd

TV 2-programlederen var fullt klar over at gravide Maria kunne skape overskrifter.

BERGEN (SEHER.NO): I juni ble det kjent at Dorthe Skappels (47) datter, Maria (23), venter sitt første barn med kjæresten, Andreas Holzweiler. Og er du modell, datteren til Dorthe og i tillegg blir gravid, da bør du også forberede deg på en liten periode i rampelyset. Det innså også Dorthe selv.

- Jeg har i den grad jeg har kunnet, forberedt dem på at "det velger du selv". Hvis du vil være med i gamet, da må du også tåle det som kommer. Det kan være positivt og det kan være negativt. Jeg håper jeg har gitt dem såpass mye ballast at de skjønner det selv, mener Skappel.

I fjor uttalte 47-åringen til Seher.no at hennes egen kjendisstatus er verst å svelge når det hele går ut over barna.

- Det går ikke inn på meg i samme grad som det gjorde tidligere, men det jeg misliker sterkt er når sladringen går ut over mine egne barn - og det skjer fortere enn man tror. Og så reagerer man jo når noe rett og slett er feil, sa hun den gang.

Den siste tiden har derimot gått med til å backe opp sin datter.

 - Sånn er det jo da. Det er ikke så lett. Men som jeg sa til henne, "Vær glad for at det er noe positivt - det er tross alt et liv du har, og som er en gledelig greie for alle". Så får man bære over med at det er flere enn deg som ønsker å vite hva som skjer, forteller hun til Seher.no.

I høst er Dorthe Skappel aktuell med sitt eget program, "Ja takk, begge deler".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Fikk bilde av rumpa i posten