Dorthe: - Jeg er en pyntedukke

Dorthe Skappel mener det har vært en opplæringsprosess å få nordmenn til å pynte seg.

<strong>PYNTEGLAD:</strong> - Jeg er en pyntedukke. Når jeg først pynter meg, da elsker jeg å pynte meg. Da er ingenting overlatt til tilfeldighetene, innrømmer Dorthe Skappel til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no
PYNTEGLAD: - Jeg er en pyntedukke. Når jeg først pynter meg, da elsker jeg å pynte meg. Da er ingenting overlatt til tilfeldighetene, innrømmer Dorthe Skappel til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Dorthe Skappel nederst i saken!
 
SEHER.NO: I mai er det klart for den årlige «Gullruten» i Bergen, der TV-bransjen igjen får mulighet til å feire seg selv. Og nok en gang er det «God kveld, Norge»-programleder og TV 2-kjendis Dorthe Skappel som skal lede showet.

Torsdag ble det offentliggjort hvem som er nominert i de forskjellige kategoriene. Offentliggjøringen av nominasjonene ble gjort av nettopp Dorthe Skappel, men denne gangen fra Edderkoppen teater i Oslo. Mot slutten av seansen oppfordret hun folket i salen til å pynte seg før de ankommer festen i Bergen om drøye halvannen måned.

- Er det sånn at du ikke synes folk pynter seg, Dorthe?

- Nei, men da vi startet dette for 12 eller 13 år siden opplevde jeg at det ikke var så veldig vanlig å pynte seg. Det var i hvert fall slik at man måtte være forsiktig for ikke å være mer pyntet enn naboen. Kanskje fordi jeg er vokst opp som jeg er vokst opp er jeg vant til at når man skal på fest og når man skal synes - da skal man synes, sier programlederen, som mener folk nå har lært, til Seher.no.

- Jeg føler at det har vært en litt sånn opplæringsprosess å få folk til å pynte seg.

Det har gjennom en årrekke ikke vært noen hemmelighet at den norske TV-profilen er glad i det glamorøse liv, og at hun ikke sier nei takk til vakre, overdådige kjoler og andre antrekk. Akkurat det trenger man ikke gå lenger enn til «God kveld, Norge» for å se. Men i det siste har 48-åringen også vært opptatt av å vise omverdenen at selv Dorthe er glad i hverdagsklær av og til.

Til Seher.no legger hun ikke skjul på at hun selv nok kan ha fungert som et forbilde for enkelte.

- Jeg er kjempestolt over at folk nå går til designere og spør om hjelp til å lage kjoler og slike ting. For det er viktig at vi også, i tillegg til å være folkelige - med beina på jorda - viser at «jo, jeg kan pynte meg». Jeg er jo et godt eksempel i så måte, alle tror jo at jeg går rundt og ser «flashy» ut hele tiden, men det gjør jeg ikke.

Hun utdyper:

- Jeg har fått den statusen på en måte. Og jeg synes det er viktig, det er en del av mitt liv. Men når jeg går på «super'n», da går jeg i slitne joggebukser og joggesko, og det er akkurat like naturlig for meg. Fordelen er at folk ikke kjenner meg igjen, smiler TV 2-kjendisen.


- Etter at du prøvde å bevisstgjøre folk om at du også liker å kle deg hverdagslig, føler du at folk har endret inntrykk av deg på noen måte?

- Nei, jeg synes ikke det. Jeg tror nok på mange måter at de gjerne vil holde på den figuren de er vant til å se. For meg spiller det egentlig ingen rolle, det livet man har ved siden av, det har man ved siden av uansett. Og de personene som er viktige i mitt liv og de jeg synes det er viktig at vet hvem jeg er, de vet hvordan jeg er.

«Gullruten»-programlederen innrømmer derimot at hun nok er noe over gjennomsnittet glad i å se bra ut for de store anledninger.

- Jeg er en pyntedukke. Når jeg først pynter meg, da elsker jeg å pynte meg. Da er ingenting overlatt til tilfeldighetene, hvorfor i all verden skulle det være det? spør Dorthe Skappel når Seher.no møter henne i forbindelse med presentasjonen av «Gullruten»-nominasjonene på Edderkoppen teater i Oslo.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det gjør vondt helt inn i margen

Se video med Dorthe Skappel her:[obj:media:9543]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer