- Dør 55 år gammel...

Er Kevin Federline halvveis i livet..?

GIFT: Kevin jobbet tidligere som en av Britney Spears danserne. Det ga ham et par ekstra år i levetid. Foto: All Over Press
GIFT: Kevin jobbet tidligere som en av Britney Spears danserne. Det ga ham et par ekstra år i levetid. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ifølge magasinet Blender, har ikke Britney Spears’ (24) ektemann Kevin Federline (28) lenge igjen før han blir plassert seks fot under.

I deres oktober-utgave, har en lege virkelig tatt for seg livsstilen til K-Fed.

Han har lagt alder, høyde, røykevaner, alkoholvaner og kroppslukt (!) til grunnlag for vurderingen, en vurdering som førte til at legen som går under navnet Dr. Demko konkluderer med at han vil møte skaperen i en alder av 55 år!

Pappaen til Sean Preston (1) og Sutton Pierce (veldig nyfødt) fikk i det minste et par år lagt til for å ha tidligere jobbet som danser!

 - Kevin bør slutte å røyke, drikke og bruke narkotika. Dette vil gi ham 16 år utover hans kalkulerte død i 2026. Så kan han oppleve barna sine vokse opp, skriver Dr. Demko.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer