«Farmen»-Raymond og Thor:

Døpte «Farmen»-kompisens sønn

Søndag var det duket for «Farmen»-Raymonds sønns dåp, og presten var ingen ringere enn Thor Haavik.

DÅP: Thor Haavik fikk den store æren av å døpe sønnen til Raymond Røskeland. Duoen møttes inne på «Farmen» i 2020. Foto: Privat
DÅP: Thor Haavik fikk den store æren av å døpe sønnen til Raymond Røskeland. Duoen møttes inne på «Farmen» i 2020. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Anleggsarbeideren Raymond Røskeland (38) og prest Thor Haavik (27) ble to kjente fjes da de høsten 2020 deltok i TV 2-programmet «Farmen».

Siden deltakelsen har de to bergenserne bevart det gode vennskapet, og søndag fikk Haavik den store æren av å døpe Røskelands sønn, Willyam Hamilton (3).

«FARMEN»: I uke 5 av «Farmen», var det Raymond Røskeland og Daniel Viem Årdal som møttes til tvekamp. Men taperen hevder at han tapte med vilje. Video: Steffen Pettersen/Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Et sterkt øyeblikk

- Det er godt å omsider få det gjort. Vi har planlagt dette i to år snart, så det var kjekt. Han var veldig flink, forteller Røskeland til Se og Hør etter dåpen.

- Jeg tror kanskje det er fjerde gangen vi har forsøkt å sette en dato. Det har vært restriksjoner og sånn. Så det var etterlengtet. Endelig fikk vi døpt Willyam. Vi pratet faktisk inne på gården om at det hadde vært veldig fint, mimrer Haavik.

Dåpen foregikk i Salhus kirke, hvor han jobber som prest til vanlig.

- Det er alltid stas å døpe, det er veldig stort. Det kjekt å kunne gjøre noe fint for venner. Det blir jo litt mer personlig. Det oppleves veldig fint å få den æren av å døpe barnet til Raymond og Sidney, legger Haavik til.

GODE VENNER: Raymond, Willyam og Thor har alle tre blitt gode venner. Foto: Privat
GODE VENNER: Raymond, Willyam og Thor har alle tre blitt gode venner. Foto: Privat Vis mer

38-åringen forteller at sønnen og «Farmen»-kompisen har fått en god tone, og at de har vært på besøk hos presten flere ganger slik at de skulle bli kjent. Og den lille gutten imponerte under dåpen.

- Det var et veldig sterkt øyeblikk mens jeg holdt preken, så hadde jeg rollespill mens jeg fortalte en fortelling. Da var jeg en blind tigger og satte meg ned på gulvet. Da kom Willyam løpende til meg og ga meg en flaske. Det var utrolig snilt av ham, roser Haavik.

FILLERS: Etter at kjæresten Raymond Røskeland var med på «Farmen», er det flere som har lagt merke til Sidney Lunde og utseendet hennes. Nå forteller hun hva hun har gjort og hvor mye det har kostet. Video: Henriette Eilertsen/Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Stor stas

Ifølge Røskeland var det ikke bare de to tidligere «Farmen»-deltakerne som hadde en fin dåpsopplevelse. Også hovedpersonen Willyam virket å kose seg,

- Han er jo tre år, så hvis han ikke ville bli døpt kunne han jo bare snudd og løpt ned fra alteret igjen. Men istedenfor så løp han heller opp.

TRIO: Thor, Willyam og Raymond var en liten trio inne i kirken. Foto: Privat
TRIO: Thor, Willyam og Raymond var en liten trio inne i kirken. Foto: Privat Vis mer

- Han syntes det var stor stas. Det var litt ekstra kjekt når han syntes det var så gøy, forteller den stolte faren.

DØPT: Og vipps var Willyam døpt. Foto: Privat
DØPT: Og vipps var Willyam døpt. Foto: Privat Vis mer

Og selv om det er over ett år siden duoen var å se på TV-skjermen, kan begge vitne om at folk fortsatt kjenner dem igjen og synes det er gøy å se at de holder kontakten.

- Det er rart at selv så lenge etter «Farmen» så kommer det folk bort som har sett oss på TV. Det var jo veldig gøy, forteller Røskeland, mens Haavik legger til:

- Det var en del som synes det var artig at det var Raymonds sønn, siden de hadde fulgt med på oss da vi var inne på gården.

LES OGSÅ: Røper nytt steg i forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer