Dopserie klar for Norge

Doplangende alenemødre er ikke hverdagskost på norske TV-skjermer, men Mary Louise Parker stortrives i sin nye rolle.

IKKE FRUSTRERT: Parker takket nei til Teri Hatchers rolle i "Frustrerte Fruer" for å spille narkolanger i "Weeds".
IKKE FRUSTRERT: Parker takket nei til Teri Hatchers rolle i "Frustrerte Fruer" for å spille narkolanger i "Weeds". Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
TV-suksess!- Jeg skjønner ikke hvorfor marihuana skal være så kontroversielt, jeg er helt klart for å legalisere det, sa skuespilleren da hun tidligere i år mottok Golden Globe-prisen for rollen i serien "Weeds".Parker spiller tobarnsmoren Nancy Botwin, som får økonomiske problemer når mannen hennes dør. For å spe på økonomien begynner hun derfor som doplanger i nabolaget.Serien er allerede klar med sin andre sesong i USA der den ble en stor hit - mye takket være den populære brunetten i hovedrollen. Privat er Parker også alenemor, etter at det ble slutt med samboeren Billy Crudrup i 2003 to måneder før hun fødte sønnen William. Men hun mener hun har bedre kontroll over privatlivet enn personen hun spiller i "Weeds".- Jeg liker at Nancy er voksen, men også et barn på mange måter. Favorittscenen min er når noen skyter på narkoreiret hennes og hun mister grepet, mens alle andre er opptatt med sitt,  sier hun til  bransjenettstedet Variety.Serien har premiere mandag på TV3 klokka 22.30.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer