Dopet ned på filmvisning

«Jackass»-stjernen Johnny Knoxville ble «ufrivillig» dopet ned av filmstudenter.

SEOGHØR.NO:«Jackass»-stjernen Johnny Knoxville (42) er snart aktuell med den nye filmen «Bad Granpa».

Men da filmstjernen skulle vise frem en av scenene til en gjeng med studenter, fikk Knoxville mer tilbake enn bare en klapp på skuldra.

Stjernen spiller en 80 år gammel bestefar i den kommende filmen, og filmselskapet ville teste ut en av scenene på studentene.

Før visningen ble Johnny servert drinker av studentene, noe skuespilleren først så på som en hyggelig gest. Men det viste seg at en av dem spritet opp drinken med Ecstasy, noe som igjen førte til at Knoxville gikk bananas.

- Vi holdt på å spille inn en promo for «Bad Grandpa» på et studentforeningshus i Arizona. Jeg var utkledd som Irving (rollefiguren til Knoxville) og satt blant publikum. Plutselig begynte de å gi meg drinker. Det var da en av dem dopet meg med Ecstasy, forteller Johnny til avisen The Sun ifølge Contactmusic.com.

- Omtrent 30 minutter ut i visningen begynte hjerte mitt å banke raskere og raskere og jeg husker jeg tenkte: «Jeg har fått i meg Ecstasy! Noen har dopet meg. Jeg var så lykkelig, fordi jeg har ikke brukt Ecstasy siden jeg var i tyveårene», fortsetter skuespilleren.

 Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures Vis mer

Den uventede narkotikarusen førte derimot til at Knoxville skadet fingeren i en ulykke.

- Under resten av innspillingen var jeg helt borte, og vi fikk filmet mange morsomme scener. Men på et tidspunkt klarte jeg å skade fingeren min ved å enten slå den gjennom bordet eller ved å klatre i et nett, sier filmstjernen til The Sun.

LES OGSÅ:  Giftet seg ett år etter skilsmissen