Sharon Osbourn:

Dopet ned mannen for at han skulle innrømme utroskap

- Jeg var en knust kvinne.

SOVEPILLER: I et nytt intervju avslører Sharon Osbourne at hun dopet ned ektemannen Ozzy Osbourne for at han skulle innrømme den mye omtalte utroskapen. Foto: NTB Scanpix
SOVEPILLER: I et nytt intervju avslører Sharon Osbourne at hun dopet ned ektemannen Ozzy Osbourne for at han skulle innrømme den mye omtalte utroskapen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at det har vært mye turbulens i ekteskapet til Sharon (66) og Ozzy Osbourne (69). I 2016 gikk nesten ekteskapet i vasken, da førstnevnte fikk vite at han hadde vært utro med en 22 år yngre frisør.

I fjor nådde problemene nye høyder, da det viste seg at Ozzy hadde vært mot kona med langt flere kvinner.

Sovepiller

At ektemannen til slutt innrømmet utroskapen skal imidlertid ikke ha kommet så lett for ham. I et nytt intervju med The Sun innrømmer nemlig Sharon at hun dopet ned rockestjernen for at han skulle innrømme affærene.

66-åringen avslører at hun forsterket Ozzys sovepilledose med hele to tabletter.

- Jeg var en knust kvinne. Han sendte meg en epost som var ment til en av hans andre kvinner, forteller hun.

- Han tok sovepillene sine, men jeg puttet to ekstra i drikken hans. Jeg spurte han om alt, og alt kom ut, fortsetter stjernen.

Saken fortsetter nedenfor.

TURBULENT FORHOLD: Ozzy og Sharon har levd et liv i rampelyset. De fleste har fått et innblikk i parets turbulente ekteskap. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT FORHOLD: Ozzy og Sharon har levd et liv i rampelyset. De fleste har fått et innblikk i parets turbulente ekteskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble lurt

Videre forklarer Sharon at ektemannen aldri noensinne ville ha fortalt henne sannheten om hun ikke hadde tatt grep. Hun innrømmer også at hun valgte å stole på Ozzy da han hevdet at affæren med den unge kvinnen var over.

- Ozzy fortalte meg at det var over med denne kvinnen og jeg stolte på ham. Så, seks måneder senere, fant jeg ut at det ikke var over, og at det var flere, forteller hun åpenhjertig.

Det var på dette tidspunktet rockestjernen innrømmet at han var sex-avhengig, og paret gikk hver til sitt. Det skulle imidlertid bare gå fire måneder før de fant tilbake til hverandre.

Til tross for utroskapsskandalen, valgte Sharon å gi ektemannen en ny sjanse. Kort tid etter sto den aldrende rockeren frem som sex-avhengig.

Saken fortsetter under bildet.

KJENT FAMILIE: Sharon og Ozzy med barna Kelly og Jack. De fire var alle en del av «The Osbournes». Datteren Aimee er ikke avbildet, og var heller ikke med i den nevnte TV-serien. Foto: NTB Scanpix
KJENT FAMILIE: Sharon og Ozzy med barna Kelly og Jack. De fire var alle en del av «The Osbournes». Datteren Aimee er ikke avbildet, og var heller ikke med i den nevnte TV-serien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ozzy Osbourne har de siste seks årene slitt med sex-avhengighet. Han ønsker å beklage seg overfor alle kvinnene han har hatt seksuelle forhold med. Etter at forholdet til Ms. Pugh ble avslørt, har Ozzy vært under intens behandling, avslørte artistens talsperson den gang til People.

Etter en stund trakk Ozzy tilbake uttalelsen og begrunnet all utroskapen med at han er rockestjerne og at han i tillegg ofte føler seg ensom.

- Sharon er en arbeidsnarkoman, og det er fantastisk. Men hva skal jeg gjøre hvis hun kommer hjem fra «X Factor» og vil gå rett i seng? Da blir jeg sittende med tommelen i rumpa og vente på henne. Det er når menn er alene de ender opp med å gjøre dumme ting, sa han.

I mai i fjor fornyet de ekteskapsløftene, omtrent et år etter at Sharon kastet ektemannen ut av huset.

Saken fortsetter nedenfor.

Verdenskjent familie

Ozzy og Sharon møttes på 1970-tallet, på samme tid som Osbourne ble en stor stjerne gjennom bandet Black Sabbath.

Paret giftet seg 4. juli 1982 og fikk tre barn - Aimee (35), Kelly (34) og Jack (32). Familien, utenom førstnevnte, gjorde suksess i realityserien «The Osbournes» fra 2002 til 2005.

Sharon på sin side har de siste årene gjort det stort som programleder i «The Talk» og som en av dommerne i den britiske utgaven av «X Factor».

I 2013 gikk det også rykter om at paret skulle skilles, og det skal da ha vært Ozzys rusmisbruk som var årsaken. Siden den gangen skal han ha vært til avvenning.

LES OGSÅ: - Sleng på dere noen klær

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer