Lamar Odom:

- Dop var kjæresten min

Avslører at han lot Khloé Kardashian få gjennomgå i ekteskapet.

EKSKONA: Lamar Odom og Khloé Kardashian hadde et vanskelig forhold. Her avbildet sammen i 2011. Foto: Broadimage/REX/NTB

EKSKONA: Lamar Odom og Khloé Kardashian hadde et vanskelig forhold. Her avbildet sammen i 2011. Foto: Broadimage/REX/NTB

Vis mer
Publisert

Khloé Kardashian (38) er kanskje rik og berømt, men hell i kjærlighet har hun foreløpig ikke hatt. I fjor gjorde hun det slutt med NBA-proffen Tristan Thompson (31) etter en rekke utroskapsanklager. Han gjorde blant annet en kvinne gravid mens han var sammen med Khloé.

Før Thompson var TV-profilen også i et svært turbulent forhold.

I 2009 giftet hun seg nemlig med NBA-profilen Lamar Odom (43). Fire år senere gikk ekteskapet i tusen knas og skandalene kom deretter på løpende bånd for idrettsstjernen.

Høsten 2015 ble han funnet bevisstløs på et bordell utenfor Las Vegas, og havnet senere i koma. Flere amerikanske medier, deriblant E! News og TMZ, meldte på tidspunktet at han skal ha vært ruspåvirket da han ble funnet.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

«Galskap»

Nå forteller Odom at avhengigheten var en stor del av hverdagen da han var gift med realitystjernen.

- Dop, det var kjæresten min. Jeg hadde en kone... og kokain, forteller han i en ny trailer for «TMZ Presents: Lamar Odom: Sex, Drugs & Kardashians», ifølge Page Six.

43-åringen deler videre at han mot slutten av ekteskapet ble nødt til å fortelle TV-profilen om omfanget av misbruket fordi han ikke kunne «skjule det i all evighet».

- Når kameraene ikke rullet, lot jeg henne gjennomgå noe skikkelig faenskap, sier han og legger hodet i hendene, ifølge nettstedet.

- Det dere alle tror dere vet, er galskap. Men historiene som dere ikke vet om, de er virkelig galskap, hevder han.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

«Folk forandrer seg»

Dette er ikke første gang Odom har innrømmet at han var en dårlig ektemann. Da han var deltager i «Celebrity Big Brother» tidligere i år, snakket han ofte om savnet av sin berømte ekskone.

- Jeg behandlet ikke den dama der bra. Jeg skal gjøre mitt ytterste for å gjenoppta kontakten igjen, fortalte han i februar, ifølge Page Six.

Videre la Odom til at han oppførte seg som en idiot og at han håper han kan gjøre opp for seg en dag i fremtiden.

MÅ OPERERE: Kris Jenner tok til tårene i «The Kardashians» etter å ha fått beskjed om at hun må opereres. Video: Disney + Vis mer

- Jeg ville sannsynligvis tatt henne med ut på en middag. Det hadde bare vært en velsignelse å få være i nærværet hennes igjen. Bare for å fortelle henne hvilken dust jeg var og si at jeg er lei meg, forklarte han, ifølge nettstedet og fortsatte:

- Hun har rett til å aldri ønske å se meg igjen etter alt hun måtte gjennomgå på grunn av meg. Men tiden går og folk forandrer seg.

Den tidligere idrettstjernen slet altså med rusproblemer gjennom hele ekteskapet. I tillegg hadde han store problemer med å holde seg trofast.

- Jeg var på et veldig mørkt sted i livet. Jeg prøvde ikke å redde ekteskapet, og ville bare være rusa. Jeg var også utro med flere forskjellige kvinner, og det angrer jeg på. Det var ufint, og jeg burde ha klart å holde p***en i buksen, fortalte han til Us Weekly i 2017.

LES OGSÅ: - Gjør litt ekstra vondt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer