Lamar Odom:

- Dop var kjæresten min

Avslører at han lot Khloé Kardashian få gjennomgå i ekteskapet.

EKSKONA: Lamar Odom og Khloé Kardashian hadde et vanskelig forhold. Her avbildet sammen i 2011. Foto: Broadimage/REX/NTB

EKSKONA: Lamar Odom og Khloé Kardashian hadde et vanskelig forhold. Her avbildet sammen i 2011. Foto: Broadimage/REX/NTB

Vis mer
Publisert

Khloé Kardashian (38) er kanskje rik og berømt, men hell i kjærlighet har hun foreløpig ikke hatt. I fjor gjorde hun det slutt med NBA-proffen Tristan Thompson (31) etter en rekke utroskapsanklager. Han gjorde blant annet en kvinne gravid mens han var sammen med Khloé.

Før Thompson var TV-profilen også i et svært turbulent forhold.

I 2009 giftet hun seg nemlig med NBA-profilen Lamar Odom (43). Fire år senere gikk ekteskapet i tusen knas og skandalene kom deretter på løpende bånd for idrettsstjernen.

Høsten 2015 ble han funnet bevisstløs på et bordell utenfor Las Vegas, og havnet senere i koma. Flere amerikanske medier, deriblant E! News og TMZ, meldte på tidspunktet at han skal ha vært ruspåvirket da han ble funnet.

«Galskap»

Nå forteller Odom at avhengigheten var en stor del av hverdagen da han var gift med realitystjernen.

- Dop, det var kjæresten min. Jeg hadde en kone... og kokain, forteller han i en ny trailer for «TMZ Presents: Lamar Odom: Sex, Drugs & Kardashians», ifølge Page Six.

43-åringen deler videre at han mot slutten av ekteskapet ble nødt til å fortelle TV-profilen om omfanget av misbruket fordi han ikke kunne «skjule det i all evighet».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.