DØDE PÅ 17. MAI: Donna Summer gikk torsdag bort etter lengre tids kamp mot kreft. Foto: FameFlynet Norway
DØDE PÅ 17. MAI: Donna Summer gikk torsdag bort etter lengre tids kamp mot kreft. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Donna Summer er død

Tapte kampen mot kreften 17. mai.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popartisten Donna Summer - kjent for hitlåter som «Hot Stuff» og «She Works Hard For The Money» - døde 17. mai etter lengre tids kamp mot sin kreftdiagnose, ifølge bladet Rolling Stones nettsted.

Familien til kvinnen som vant fem Grammy-priser i løpet av sin karriere sa følgende i en pressemelding etter dødsfallet:

- Tidligere denne morgenen mistet vi Donna Summer Sodano, en kvinne med mange talenter og gaver, hvor hennes tro var en av dem. Samtidig som vi sørger over bortgangen hennes, feirer vi livet hennes og arven etter henne. Ord kan ikke beskrive hva vi føler for alle bønnene og kjærligheten fra dere til vår familie i denne tunge stunden.

Donna Summer - som ble 63 år gammel - er kjent i Norge blant annet for sin opptreden under Nobelkonserten i 2009.

Den norske artisten Stephen Ackles, som turnerte sammen med Donna Summer for fire år siden, sier til Seoghør.no at han har mange gode minner om henne.

- Jeg visste ikke at hun var syk, men jeg vil aldri glemme gospel-Donna.Hun var vidunderlig mot meg, og lærte meg masse.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Viser frem sønnen på Twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer