Kylie Jenner og coronavirus

Donerte over 10 millioner kroner

- Øynene mine er fylt med gledestårer.

GAVMILD: Kylie Jenner har tjent seg styrtrik som både realitystjerne og sminkemogul. Nå deler hun av formuen. Foto: NTB Scanpix
GAVMILD: Kylie Jenner har tjent seg styrtrik som både realitystjerne og sminkemogul. Nå deler hun av formuen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Coronapandemien herjer i verden, og alle merker de alvorlige konsekvensene og ringvirkningene av virusutbruddet.

I skrivende stund har 17 mennesker i Norge mistet livet som følge av coronaviruset, som i løpet av kort tid har snudd hele verden på hodet. På verdensbasis er over en halv million smittet og over 25 200 har dødd, ifølge World of meters.

De siste ukene har flere og flere blitt observert med munnbind i offentligheten i redsel for å bli smittet, og på kort tid ble de revet bort fra apotekene.

Dette har også gått hardt utover helsepersonell som sårt trenger munnbind i den viktige jobben de gjør i disse vanskelige tidene.

«Drømmen gikk i oppfyllelse»

Onsdag avslørte TMZ at realitystjernen og sminkemogulen Kylie Jenner (23) har donert én million dollar - noe som tilsvarer over ti millioner norske kroner - i håp om å hjelpe med å få corona-pandemien under kontroll.

23-åringens donasjon vil bli brukt til å kjøpe inn flere hundre tusen munnbind og annet beskyttende utsyr til profesjonelt helsepersonell, som jobber på spreng med coronasmitten daglig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer