Cara Delevingne:

Donerte bort orgasme

Skuespilleren overrasker igjen.

NY TV-SERIE: Cara Delevingne er aktuell i en ny serie som handler om seksualitet. Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / NTB
NY TV-SERIE: Cara Delevingne er aktuell i en ny serie som handler om seksualitet. Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Modell og skuespiller Cara Delevingne (30) er ikke fremmed for å skape overskrifter og har ved flere anledninger sjokkert fansen.

For tida er 30-åringen aktuell med serien «Planet Sex», som tar for seg en rekke store spørsmål knyttet til menneskers seksualitet.

Nå skriver flere utenlandske medier om et svært uvanlig eksperiment skuespilleren skal ha gjennomført under innspillingen.

DÅRLIG INTERNETT: Jan Thomas fortalte om utfordringer knyttet til sine daglige rutiner grunnet dårlig internett under innspillingen av «Jan Thomas finner drømmeprinsen» i Sør-Afrika. Vis mer

- På toppen av listen

Ifølge danske Ekstra Bladet har skuespilleren donert blod to ganger, én gang før orgasme og én gang rett etter orgasme.

- Jeg har hatt noen merkelige seksuelle opplevelser, men det her er helt klart på toppen av listen, forteller hun i programmet etter å ha onanert i ti minutter.

Testen skal ha vist at blodet hennes hadde produsert endocannabinoider som følge av orgasmen, som ifølge Ekstra Bladet kan gi deg følelsen av å være høy.

Poenget bak eksperimentet skal være at 30-åringen vil bevise at det er langt flere menn enn kvinner som får orgasmer under heteroseksuelt samleie. Dette skal være noe stjernen ønsker å endre på.

SJOKKERER: Da Siv Meyer og Ulrik Giske skulle ha sex i en episode av «Ex on the Beach», ble det til en konkurranse om hvem som var flinkest til å onanere, og både Andreas Osterøy og Richard Liedholm meldte seg på. Video: Dplay & Ingebjørg Iversen / Rød Løper. Vis mer

- Kjempet i årevis

Modellen hevder angivelig at 95 prosent av heterofile menn får orgasme under sex, mens bare 65 prosent av heterofile kvinner opplever det samme.

Serien har premiere på BBC 1. desember.

- Som en som har kjempet i årevis med å forstå min seksuelle identitet, er jeg så glad for å samarbeide med Hulu, Naked, BBC Three og Fremantle for å lage en serie som kan endre synspunktene til så mange mennesker gjennom ærlige og personlige samtaler, har Delevingne tidligere uttalt i en pressemelding.

SJOKKET: Deltakerne i «Love IRL» fikk seg en overraskelse som ikke alle var helt komfortable med. Video: Discovery+ / Rød Løper. Vis mer

- Jeg kan bare forestille meg hva det å ha en serie som denne ville ha betydd for 14 år gamle meg, som sleit med å forstå følelser som ble sett på som ukonvensjonelle eller annerledes. Hvis serien vår hjelper en ung person å ha en enklere samtale med foreldrene sine, vil vi ha oppnådd ett av våre mange mål med å lage denne serien, sa hun i samme pressemelding.

LES OGSÅ: Uttaler seg etter catwalk-sjokket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer